Super Bowl lir'

Super Bowl lir'

NFL-sæsonen kulminerer i nat mellem søndag og mandag i New Orleans, hvor årets Super Bowl afholdes på det imponerende stadion Mercedes-Benz Superdome. Baltimore Ravens møder San Francisco 49ers i en historisk finalekamp. Cheftrænerne for begge hold er brødre, og dermed er familien Harbaugh sikret den prestigefyldte titel. Spørgsmålet er nu bare, om det bliver Jim fra 49ers eller storebror John fra Ravens, der løber med Vince Lombardi-trofæet.

Hvem der vinder, det må tiden vise, og vil du ha' ekstra spænding på kampen, så har de fleste bookmere live betting på kampen - f.eks. YAYbet og bet365

Her vinder odds fra YAYbet:

San Francisco odds 1.50

Baltimore odds 2.55

Sædvanen tro går det helt amok, når mere end 1 milliard seere verden over følger med - du kan se kampen direkte på TV3+, som kører optagt allerede fra klokken 21.

Her vores egen lille optagt med god hjælp fra bleacherreport.com, som har lavet fine bud og billeder på de bedste Super Bowl Prop Bets, lidt om det værste, der kan se for begge hold - og så er der også lige en reklamefilm, som er blevet fundet lidt for hot til at blive vist under Super Bowl.

God fornøjelse!

The Best Super Bowl XLVII Prop Bets

Worst-Case Scenarios for Each Team in Super Bowl XLVII


Og her reklamen med Kate Upton, der er for hot til at vises under Super Bowl 2013.

asd