Dagens spilforslag: Bandy & tennis

Dagens spilforslag: Bandy & tennis

Det sidste tip var igen en lige ved og næsten. Navarro havde matchbold i 3. sæt imod Errani, hvor hun slog en vinder en centimeter lige uden for linien. Derudover missede hun allerede i første sæt tre sætbolde. Monaco vandt 3-1 i sæt, hvor han han også i det første tabte sæt missede hele fem sætbolde, inden han kom i gang. Så i stedet for en dag, hvor mulighederne for at komme fremaf var til stede, var det et nyt tilbageskridt. I dag kigger jeg nærmere på  bandy og tennis.

Bankroll 1 : 5817,50 kroner
Bankroll 2:    58,17 kroner


16:00 Challenger Zagreb Grega Zemlia – Ilija Bozoljac

Tip: 1 Odds 1,78 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 300  kroner
Udbetaling: 534 kroner
Bankroll 2: Indsats 30 kroner
Udbetaling: 53,40 kroner

Den 26-årige Sloverner Zemlia, der pt. er nummer 60 i verden møder en 27-årige kvalifikant serbiske Bozoljac, der ligger helt nede som nummer 379 i verden. Bozoljac er sikkert motiveret til en overraskelse på hjemmebanen i Zagreb. Men han har altså en del spillemæssige mangler. Hans serv er god, men Zemlia er på alle andre områder ham langt overlgen. Bozoljac har godt nok været helt fantastisk spillende i starten af året med 13 sejre og kun et nederlag. Det har udløst 2 finalesejre på F2 turen i Tyrkiet. Det modsatte kan man sige om dagens modstander Zemlia og eneste grund til, at jeg ikke ser dette som en topchance. Han har skuffet i starten af det nye år, hvor han kun har en sejr og hele fem nederlag. Men man skal ikke glemme, at de modstandere Bolzoljac har slået har et andet niveau end Zemlia. Derfor mener jeg, til det høje odds skal han stadig spilles.

19:00 bandy Sverige Gais – Vänersborg
Tip: 2 Odds 2,3 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 200  kroner
Udbetaling: 460 kroner
Bankroll 2: Indsats 20 kroner
Udbetaling: 46 kroner

VM er slut og Gais lagde is til en ny rekord med 6000 tilskuere til en kamp i den indledende runde mellem Sverige og Rusland. Så  mange kommer der ikke i aften, men godt besøgt skal matchen nok blive, da der står meget på spil for begge hold. Fire runder før slut skiller syv point de to hold. Vänersborg ligger på en 7. plads efter tre sejre i de sidste fire kampe. Gais nummer 12 med kun 16 point. De har dog kun to point op til den plads, der betyder at de slipper for nedrykningsspillet.. Men der er stor uro i klubben, efter at holdets stjerne den svenske landsholdsspiller Muhren for nylig har meldt ud, han forlader klubben efter sæsonen. Han er med 11 mål og 18 assist den spiller, det først og fremmest gælder for Vänersborg at stoppe. Samtidig har de haft store problemer på hjemmebane, hvor de kun har hentet otte point. Vänersborg er det bedste hold af de to og til det høje odds skal de ha en chance.

Held og lykke!

The Mute Tipster

 

asd