Dagens spiltip 7/2: Tennis

Dagens spiltip 7/2: Tennis

Zemlja vandt i 3 sæt over Bozoljac i en kamp, hvor han var i store problemer efter at ha misset tre sætbolde i første sæt ved 6-5 og egen serv, som han endte med at tabe 7-5 i tiebreak. Vänersborg førte indtil 82 min. med 2-1, men kom så bagud 3-2, inden de udlignede til 3-3. Det var en kamp, hvor de på skudstatistikken, chancer og hjørner var langt bedre end Gais. Men en fremragende målmandspræstation reddede desværre det ene point til Gais.

I dag holder vi os til tennis, hvor der er rigtig mange gode spilmuligheder.
Bankroll 1 : 5851,50 kroner
Bankroll 2:    58,51 kroner

16:00 Montpellier Janko Tipsarevic – Michael Llodra
Tip: 1 Odds 1,70 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 300  kroner
Udbetaling: 510 kroner
Bankroll 2: Indsats 30 kroner
Udbetaling: 53,40 kroner
Vi lægger ud i hallen i Montpellier, hvor verdens nummer 9 Tipsarevic skal op imod nummer 62 Llodra. Det bliver en sværere opgave end man umiddelbart skulle tro ud fra placeringerne på verdensranglisten. Llodra er en absolut halspecialist, hvor han vinder hele 64 % af sine kampe. Hans gode venstrehåndsserv, der skruer ud af banen er svær at bryde. Samtidig angriber han hver eneste bold, og hans netspil er virkelig i top. Til gengæld er hans grundspil og især hans baghånd ikke særlig stærk. Han er mest i stand til at slice denne tilbage. Derfor regner jeg heller ikke med, at han mere end et par gange kommer i nærheden af at bryde Tipsarevic. Jeg tror serberen nok skal være i stand til at spille sig frem til et par chancer, hvis hans returneringer kommer, som de har gjort i det sidste stykke tid. Oddset på hele 1,70 er i hvert fald for højt sat.

16:00 Montpellier Richard Gasquet – Gael Monfils
Tip: 1 Odds 1,63 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 350  kroner
Udbetaling: 570,50 kroner
Bankroll 2: Indsats 35 kroner
Udbetaling: 57,50 kroner
Vi bliver i samme turnering, hvor Monfils efter sin skadespause stadig kæmper med sin form. Han er dog godt på vej. Men Gasquet bliver en alt for hård nød at knække. Det er to vidt forskellige spillere, der mødes her. Den farverige Monfils, der med sin forhånd og dobbelte baghånd mere spiller med en del topspind, hvorimod Gasquet med sin direkte for-og baghånd slår en del fladere. Jeg mener, Gasquet, der har været rigtig stærkt spillende i starten af 2013 bør vinde denne kamp sikkert. Monfils laver stadig for mange fejl til at kunne true ham over en hel kamp.

20:00 Vina Del Mar Tommy Robredo – Paolo Lorenzi
Tip: 2 Odds 2,16 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 350  kroner
Udbetaling: 756 kroner
Bankroll 2: Indsats 35 kroner
Udbetaling: 75,60 kroner
Vi rykker en tur til Chile, hvor der spilles en stærkt besat Challenger tour på grus. Her skal den tidligere top 10 spiller Robredo (Pt. 102 i verden) op imod nummer 57 Lorenzi. Jeg må indrømme, den lille italiener er blevet en af mine yndlingsspillere. Han var i 2012 i fem finaler, hvoraf han vandt de tre. Især i sydamerika og hjemme i Italien var han stærkt spillende. Han spillede i weekenden i Davis Cup en lang kamp imod Cilic (17), som han tabte i fem sæt. Men jeg synes, han spillede rigtig godt, og kampen kunne lige så godt være tippet til hans fordel. Jeg mener, han er kneben favorit i denne kamp, hvor bookmakerne ser spanieren foran. Robredio har da også gjort store fremskridt efter en sløj start, da han vendte tilbage efter et års skadespause. Men hans tidligere niveau har han ikke nået. Han får sit besvær med Lorenzi, der virkelig er i stand til at holde bolden i spil fra grundlinien. Derfor regner jeg også med en masse fejl fra Robredos side. Samtidig timer Lorenzi sine angreb godt og kan sagtens sætte Robredo under pres. Dette er en rigtig god chance for at øge bankrollen i den rigtige retning.

Held og lykke!

The Mute Tipster

 

asd