Dagens spiltip 8/2: Håndbold, tennis og bandy

Dagens spiltip 8/2: Håndbold, tennis og bandy

I går ramte vi to af tre, hvor kun Tipsarevic tabte fortjent til Llodra. I dag ser vi nærmere på tennis, håndbold og bandy, hvor der kun mangler tre runder af den svenske Elitserie.

Bankroll 1 : 6178 kroner
Bankroll 2:    61,78 roner


19:00 Bandy Sverige Ljusdal - kungälv

Tip: 2 Odds 1,75 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 300  kroner
Udbetaling: 525 kroner
Bankroll 2: Indsats 30 kroner
Udbetaling: 52,50 kroner

Lad det være sagt med de samme. Det er to af de dårligste hold, der begge samtidig er i dårlig form, der mødes i denne kamp. Men forskellen på de to er, at Kungälv har en masse at spille for her. De ligger med 18 point og kæmper en hård kamp med Gais 17 og Sirius 18 om at undgå nedrykningsspillet. Ljusdal er allerede rykket ned med sine kun ni point. Derfor mener jeg også, at Kungälvs motivation bør være i top til denne kamp. Den skal simpelhen vindes, vil de ikke komme i endnu større problemer. Ljusdal har i hele sæsonen holdt åbent hus i forsvaret, hvor de har lukket hele 137 mål ind. Kungälv har til sammenligning kun lukket 94 ind. Lige netop her ligger den store forskel på de to hold, selvom Kungälv også har scoret 10 mål mere. Ljusdals forsvar og målmænd er de dårligste i Elitserien og det udnytter Kungälv til en sejr i aften.

19:00 Håndbold Großwallstadt – Wetzlar
Tip: 2 Odds 1,66 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 300 kroner
Udbetaling: 498 kroner
Bankroll 2: Indsats 30 kroner
Udbetaling: 49,80 kroner

Hvis nogen før sæsonen havde sagt, at Wetzlar efter 19 spillerunder ville ha samlet 22 point, var der nok mange, der ville ha grinet af vedkommende. Men det unge hold, der med deres to landsholdsfløje Kevin Schmidt og Tobias Reichmann spiller i et utroligt højt tempo og en rigtig seværdig form for håndbold er fortjent med fremme. Dertil kommer deres stærke bagkæde med Steffen Fäth, Michael Müller, Adnan Hamandic og Alois Mraz. I målet har Nikola Marinovic og Nikolai weber deres andel i successen. Jeg mener, oddset er alt for højt sat, når de gæster Großwallstadt, der med kun fem point desværre nok rykker ud i år. Lidt synd for traditionsklubben, at ledelsen med deres dårlige økonomi ikke har givet træner Peter David mange muligheder for fortstærkninger. Denne kamp  ender med en sejr til Wetzlar.

23:00 Paolo Lorenzi – Jeremy Chardy
Tip: 2 Odds 3,30 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 150 kroner
Udbetaling: 495 kroner
Bankroll 2: Indsats 15 kroner
Udbetaling: 49,50 kroner

Allerede i går var oddset på Lorenzi alt for højt. I dag er det endnu vildere sat. Bevares Chardy spillede forrygende i Austarlien Open, inden han løb ind i Murray. Men det var på hartcourt og nu hvor vi er  rykket på grus, der er Lorenzis favoritunderlag, er dette odds alt for højt. Chardy havde da også store problemer med en kun 16-årig fra Chile i går, som han først slog i tre sæt. Lorenzi vandt let 6-4 6-3 over Robredo og fortjener en ny chance i dag.

Held og lykke!

The Mute Tipster

 

 

asd