Dagens spiltip 12/2: Håndbold, bandy og tennis

Dagens spiltip 12/2: Håndbold, bandy og tennis

I dag starter vi ud med den vigtige kamp i den danske håndboldliga mellem Sønderjyske og Skanderborg. Derefter skal  vi til en kamp  i den sidste runde i grundspillet i bandy i Sverige, hvor der for mange hold står rigtig meget på spil - og så slutter vi dagen af med tennis fra Rotterdam.

Bankroll 1 : 5953 kroner
Bankroll 2:    59,53 kroner

18:30 Sønderjyske - Skanderborg
Tip: 1 Odds 1,80 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 400 kroner
 Udbetaling: 720 kroner
Bankroll 2: Indsats 40 kroner
Udbetaling: 72 kroner

Denne kamp har enorm vigtig betydning for begge hold. Pt. ligger de side om side på 8. og 9. pladsen med henholdsvis 16 og 15 point. De otte bedste hold kommer i slutspillet, så vinderen af dette opgør vil ha gode chancer for at sikre sig en af de  eftertragtede pladser. Jeg tror hjemmebanefordelen bliver udslagsgivende. Sønderjyske spiller især hjemme en dejlig tempofyldt form for håndbold. Godt nok er Skanderborg bedre ude end hjemme, og holdet er svært at blive klog på. Den ene dag sætter de point til hjemme imod  et bundhold, for så f.eks. at tage til Esbjerg og vinde med otte. Man skal da heller ikke undervurdere deres chancer i denne kamp. Men til odds 1,8, der ligger langt over alle andre bookmaker, skal Sønderjyske simpelhen spilles. Jeg tror, de vinder en snæver sejr på 2-3 mål.


19:15 Bandy Sverige Vänersborg - Edsbyns
Tip: 2 Odds 1,56 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 400 kroner
Udbetaling: 624 kroner
Bankroll 2: Indsats 40 kroner
Udbetaling: 62,40 kroner

En af de hold der helst skal vinde i aften er Edsbyns. Holdet ligger lige med Villa-Lidköping på en delt andenplads. Dog er deres målscore dårligere. Lige bag ved truer Sandviken, der har en let kamp i aften. Vänersborg er sikker på at ende på en 7. plads, og har derfor ikke det helt store at spille for. Edsbyns er det bedste hold af de to og med den motivation, de helt sikkert tager med til denne kamp, vinder de en sikker sejr her.

21:00 Tennis Rotterdam Jarkko Nieminen – David Goffin
Tip: 2 Odds 1,62 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 300  kroner
Udbetaling: 486 kroner
Bankroll 2: Indsats 30 kroner
Udbetaling: 48,60 kroner

Den unge belgiske spiller David Goffin er et kæmpe talent med et utroligt potentiale. Men han har i de seneste måneder gang på gang skuffet mig med en masse dårlige præstationer. Det er som om, han psykisk ikke kan stå for presset. Den finske veteran Niemenen har til gengæld i de sidste uger været stærkt spillende. Derfor mener jeg også, at oddset er fint i forhold til hans muligheder i denne kamp. Han slår godt nok ikke så hårdt med hans venstrehånd som Goffin. Men han fordeler og returnerer boldene stærkt. Det tror jeg, bliver nøglen til sejr i aften.

Held og lykke!

The Mute Tipster

 

asd