Dagens spiltip: Håndbold, tennis og snooker

Dagens spiltip: Håndbold, tennis og snooker

Det så længe ud til, at tirsdagen skulle blive en perfekt dag. Sønderjyske vandt efter en fantastisk afslutning med 29-27, Niemenen afgav ikke et parti i hans 6-0 6-0 sejr og Edsbyns førte 3-0 allerede efter 11 min. , for bare at tabe 4-3.

Bankroll 1 : 6059 kroner
Bankroll 2: 59,53 roner


14:30 Snooker Mathew Stephens – Stephen Maguire

Tip: 2 Odds 1,65 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 300 kroner
Udbetaling: 495 kroner
Bankroll 2: Indsats 30 kroner
Udbetaling: 49,50 kroner

Maguire er i rigtig god form. Jeg har set rigtig mange kampe med ham den seneste uge, og det er ikke mange fejl, han laver. Stephens spillede lidt bedre i går end i den sidste tid. Men han er altså stadig ikke helt i topform, og jeg mener, han taber i otte af ti kampe pt. til Maguire. Derfor er oddset 1,65 godt betalt.

14:30 Tennis Rotterdam Benoit Paire- Marcos baghdatis
Tip: 1 Odds 2,24 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 250 kroner
Udbetaling: 560 kroner
Bankroll 2: Indsats 25 kroner
Udbetaling: 56 kroner

Hvis denne kamp var i trejie runde, ville jeg ha givet Paire max. indsats. Men han kommer lige fra en finaledeltagelse i Montpellier, hvor han hele ugen spillede fantastisk. Alle der har læst mine artikler ved, at han er en ung talentfuld spiller med enorme muligheder. Problemet er, man ved aldrig, hvor man har ham. Tager han denne turnering seriøst, og det håber og regner jeg med, vinder han over Bagdatis. Bagdatis er ikke, hvad han har været, og pt. er Paire den bedste spiller af de to. Jeg holder lidt igen med hensyn til indsats under de givne forudsætninger, men Paire skal simpelhen spilles til det odds.


20:15 Tus Lübbecke +4,5 – Rhein Neckar Löven -4,5

Tip: 1 Odds 1,76 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 616 kroner
Udbetaling: 560 kroner
Bankroll 2: Indsats 35 kroner
Udbetaling: 61,60 kroner

Rhein Neckar Löven har imponeret i denne sæson med en foreløbig førsteplads i ligaen. Men efter VM har de haft svært ved at få det til at køre. De tabte klart i Flensburg i pokalen, og i weekenden vandt de kun med hiv og sving over Tatran Presov i EHF cuppen med 34-33. Holdet har deres store force i forsvaret og hos deres målmænd Landin og Stojanovic. Men især angrebsspillet har ikke altid virket lige godt. Derfor kan de få problemer i aften, hvor de er gæster i Lübbecke. Tus Lübbecke havde jeg forventet mig mere af, men en del skader har kostet holdet mange point. De fleste spillere er kommet sig over diverse problemer, og så kan Rhein Neckar Löven få nok at se til. Især hvis Svensson og Niedermayer har en god dag i bagkæden og de to gode målmænd står op til deres bedste. Jeg tror, de kan drille topholdet, da de har en rigtig stærk hjemmebane i den forholdsvis lille med meget intense hal.

Held og lykke!

The Mute Tipster

asd