Wozniacki taber til Barthel

Wozniacki taber til Barthel

Paire måtte opgive at fuldføre kampen, da han blev skadet efter andet sæt, som han vandt. Derfor tabte vi væddemålet, da der desværre var spillet mere end et sæt. Pengene kom i det mindste hjem igen, da Lübbecke spillede 24-24 imod Rhein Neckar Löven. Snookerkampen mellem Maguire og Stevens spilles først i dag kl. 14.30.

I dag nøjes jeg udover snookerkampen med en enkelt tenniskamp med dansk deltagelse i form af Wozniacki.

Bankroll 1 : 6075 kroner
Bankroll 2:    60,75 kroner


14:30 Snooker Matthew Stevens – Stephen Maguire

Tip: 2 Odds 1,65 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 300  kroner
Udbetaling: 495 kroner
Bankroll 2: Indsats 30 kroner
Udbetaling: 49,50 kroner

Maguire er i rigtig god form. Jeg har set mange kampe med ham den seneste uge, og det er ikke mange fejl han laver. Stephens spillede lidt bedre i går end i den sidste tid. Men han er altså stadig ikke helt i topform, og jeg mener, han taber i otte af ti kampe pt. til Maguire. Derfor er oddset 1,65 godt betalt.


14:30 Tennis Doha Caroline Wozniacki – Mona Barthel

Tip: 2 Odds 1,78 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 500  kroner
Udbetaling: 890 kroner
Bankroll 2: Indsats 50 kroner
Udbetaling: 89 kroner

Wozniacki er startet 2013 meget skidt og selvom hun prøver på at spille mere offensivt, lykkes det kun i perioder. I går var hun nede imod Cirstea med 6-3 i tiebreaken i første sæt, før hun vendte kampen til 8-6 i tiebreaken og 6-0 i andet sæt. Men i dag står der en helt anden kaliber på den anden side af nettet. Barthel er i forrygende  form med 14 -3 sejre i år. Her har hun været i to finaler, hvoraf det i sidste uge lykkes hende at vinde i hallen i Paris. Her i Doha spilles der udenfor. Men i de første to runder har hun vist, at her er hun lige så stærkt spillende. To sejre med de samme cifre 6-2 6-1 over Yulia Putinseva og Angelique Kerber taler et tydeligt sprog om en kommende top10 spiller. Hun har med sin super serv og tunge grundslag alle muligheder, og jeg kan ikke se, hvordan Wozniacki skal stå for det pres, hun sætter sine modstandere under. Oddset er alt for højt, og derfor skal der stikkes stort ud her.

Held og lykke!

The Mute Tipster

asd