Dagens spiltip: Tennis, håndbold & skiskydning

Dagens spiltip: Tennis, håndbold & skiskydning

Lad os slå fast med det samme. Det var ikke Wozniacki, der vandt kampen i går imod Barthel, men mere Barthel, der tabte den, da hun slet ikke kom klar med den vind, der flere gange flyttede bolden i umulige retninger. Så selv om Maguire vandt let over Stevens, endte dagen i minus.

I dag skal vi til VM i skiskydning, der foregår i Tjekkiet, hvor staffetten hos kvinderne står på programmet. Derefter tror jeg, at Wozniackis optur endegyldigt er slut. Vi slutter af i den svenske Elitserie i håndbold, hvor der er topopgør.

Bankroll 1 : 5770 kroner
Bankroll 2:    57,70 kroner

17:15 Skiskydning 4 x 6,0 Km. Staffet Damer
Tip: Vinder Rusland Odds 3,55 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 250  kroner
 Udbetaling: 887,50 kroner
Bankroll 2: Indsats 25 kroner
Udbetaling: 88,75 kroner

I sæsonen indtil videre har staffetten været meget jævnbyrdig. Men Rusland og Norge har i alle løbene været med helt fremme. Det tror jeg heller ikke vil ændre sig i dag. Norge har med superkvinden Tora Berger et våben, der gør, at de  er gjort til favoritter hos de fleste bookmaker. Men Rusland er efter min mening meget bedre besat i bredden, der måske kan blive afgørende i dag. Specielt hos trejie og fjerde position er de langt stærkere. Derfor synes jeg også, at oddset er alt for højt. Skal Rusland hente et guld ved dette mesterskab, bliver det i dag.

18:00 Doha Caroline Wozniacki +1,5 – Agnieszka Radwanska -1,5
Tip: 2 Odds  2,10 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 250  kroner
Udbetaling: 525 kroner
Bankroll 2: Indsats 25 kroner
Udbetaling: 52,50kroner

Wozniacki spillede virkelig ikke godt i går imod Barthel. Men tyskeren var til gengæld langt fra sin form i år og spillede sin dårligste kamp længe. I dag tror jeg, det er slut for danskeren, når hun møder Radwanska. Den polske pige og Wozniackis gode vendinde har været fantastisk i år. Hun har spillet 20 kampe, og af de 20 er de 19 vundet i to sæt. Kun ved Australien Open tabte hun i to sæt til Na Li. Hun spiller så konstant og uden de store udsving. Hvor Wozniacki i starten af karrieren havde taget på hende, er denne balance ændret i de seneste tre kampe, som Radwanska har vundet. Jeg tror, denne tendens gentager sig i dag.


19:00 Håndbold Sverige Kristianstad - Drott
Tip: over 52,5 mål Odds  1,70 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 300  kroner
Udbetaling: 510 kroner
Bankroll 2: Indsats 30 kroner
Udbetaling: 51 kroner

Den svenske liga er i denne sæson mere jævnbyrdig end nogensinde før. Syv mandskaber ligger inden for seks point efter 24 spillerunder. Der er altså stor kamp om de bedste pladser inden kvartfinalerne, der spilles bedst af tre kampe. To af de hold mødes I dag. Kristianstad ligger som nummer fire et point fra førstepladsen. Drott som nummer seks et point derefter. Drott spiller I et højere tempo end Kristianstad, der ligger stor vægt på forsvaret. Men Drotts tempo gør, at der vil komme rigtig mange afslutninger i dag. Der er   i gennemsnit scoret 55,5 mål I deres opgør, hvor kristianstad ligger på 52 mål. Jeg tror, vi sagtens kan komme op på 56-57 mål I denne kamp. I de sidste par kampe har begge hold haft rigtigt godt styr på angrebsspillet med 34 og 29 mål for Kristiansstads vedkommende og 31 og 27 hos Drott.

Held og lykke!

The Mute Tipster

 

asd