Dagens spiltip: Tennis

Dagens spiltip: Tennis

Arsenal var chanceløse imod Bayern München, men desværre lukkede Bayern et unødvendigt mål ind. Edsbyns vandt sikkert med handicap og det samme gjorde Cadantu i hendes 6-0 6-3 sejr. Alund så i starten af kampen ud til at fortsætte sit gode spil, men fra 5-3 40-0 i første sæt gik alt galt for ham, hvorefter han tabte ni partier i træk.

Vi holder os til tennis i dag, hvor vi skal til kampe i tre forskellige turneringer på tre forskellige underlag.

Bankroll 1 : 6478,75 kroner
Bankroll 2: 64,78 kroner

15:00 Tennis Dubai Petra Kvitova -1,5 – Ana Ivanovic +1,5
Tip: 1 Odds 2,1 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 300 kroner
Udbetaling:630 kroner
Bankroll 2: Indsats 30 kroner
Udbetaling: 63 kroner

Petra Kvitova ser ud til at ha fundet formen. I sidste uge havde hun Serena Williams helt nede i sækken, da hun i tredie sæt førte med 4-1. Hun glemte bare at lukke den. I går slog hun Hantuchova sikkert 6-2 6-1. Ivanovic havde til gengæld store problemer i sin kamp imod Payluchenkova, hvor hun vandt 6-3 7-6. Men hun burde ha tabt andet sæt, hvor hun spillede meget skidt, og hvor russeren missede selv de største tilbud. Hvis ikke hun formår at ligge 30 % på i dag, vil hun være chanceløs. Jeg tror ikke, hun kan stå imod Kvitovas enorme pres. I øjeblikket slår hun de vindere, der skal til for at bringe hende helt tilbage i top 3.


20:00 Tennis Bogota Francesca Schiavone – Paula Ormaechea
Tip: 1 Odds 1,74 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 300 kroner
Udbetaling:522 kroner
Bankroll 2: Indsats 30 kroner
Udbetaling: 52,20 kroner

Schiavone måtte kæmpe hårdt for sin sejr i første runde imod Fischman, hvor hun var bagud 2-0 i trejie sæt. Men hun fandt sine fighterevner frem og vandt sættet 6-4 efter godt spil. Det var en god kamp, hvor den unge Fischman pressede hende længe. Schiavone formåede dog at holde imod og spillede dejligt aggressivt på de vigtige bolde med en masse vindere. I dag skal hun så op imod endnu en ung spiller i form af Ormaechea. Den unge argentiner har ikke samme format som en Fischman, selvom hun på grus ikke skal undervurderes. Men spiller Schiavone op til niveauvet fra i går, vinder hun denne kamp. Oddset er i hvert fald alt for højt.


20:00 Tennis Marseille Gilles Muller – Marcel granollers
Tip: 1 Odds 2,20 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 200 kroner
Udbetaling:440 kroner
Bankroll 2: Indsats 20 kroner
Udbetaling: 44 kroner

Muller er i min verden favorit i denne kamp. Bookmakerne er ikke helt enige. Men han viste fremragende spil i slutningen af kampen imod Gasquet i går, som han vandt i tiebreak i tredie sæt. Granollers har ikke Gasquets niveau. Hvis Muller formår at serve og flugte på samme måde i dag, vinder han denne kamp.

Held og lykke!

The Mute Tipster


asd