Dagens spiltip: Premier League Top-Chance og håndbold

Dagens spiltip: Premier League Top-Chance og håndbold

Onsdagens tip blev afsluttet med to af tre rigtige. Men det burde ha været tre af tre. Schiavone førte 6-2 3-0 30-0, hvor det var muligt at få hele odds 42 på Ormaechea. I tredie sæt var hun igen foran 5-3 for at tabe det 7-6 i tiebreak.

I dag lægger vi ud i Premier League med en top-chance, og derefter skal vi til et stort østtysk lokalopgør i 2. bundesliga i håndbold.
Bankroll 1 : 6748,75 Kroner
Bankroll 2: 67,48 Kroner


16:00 QPR – Manchester United
Tip: 2 Odds 1,60 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 1000 kroner
Udbetaling:1600 kroner
Bankroll 2: Indsats 100 kroner
Udbetaling: 160 kroner

1
6:00 QPR +1,5– Manchester United -1,5

Tip: 2 Odds 2,1 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 300 kroner
Udbetaling:630 kroner
Bankroll 2: Indsats 30 kroner
Udbetaling: 63 kroner


Manchester United stormer imod en ny titel. QPR bliver ikke holdet, der stopper dem. United plejer at vinde disse relativ nemme kampe sten sikkert. I dag bliver ingen undtagelse. Måake kan QPR være heldige at holde nullet til pausen. Ærlig talt kan jeg ikke se, hvordan de med deres svage offensive skal kunne true Uniteds forsvar og De Gea i målet. Det vil undre mig meget, hvis ikke et forholdsvis frisk United hold, der ikke har været i kamp siden i mandags ikke vinder med to mål i dag. Jeg ser denne kamp som en topchance.


17:00 2.Bundesliga Aue- Leipzig
Tip: 1 Odds 1,85 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 400 kroner
Udbetaling:740 kroner
Bankroll 2: Indsats 40 kroner
Udbetaling: 74 kroner

Der bliver helt sikker udsolgt i dag, når årest vigtigste kamp spilles. Det er to klubber, der tidligere har haft et hav af drabelige opgør i det tidligere østtyskland. Dagens opgør bliver ingen undtagelse. Specielt Leipzig er presset i den nuværende situation, hvor holdet faktisk oven på en ovenud skuffende sæson pt. ligger til nedrykning. Holdet jeg selv havde spået i top 7-8 har dog også været utrolig ramt af skader. Især topscorer Eric Jacob og anfører Thomas Ulreich har ikke kunne erstattes. Der mangler skudtrussel bag fra, og Ulreich's manglende tyngde i forsvaret kan mærkes. Begge er heller ikke med i dag, hvor to andre marginalspillere også mangler. Aue derimod kan mønstre hele truppen, og Leipzig får alle hænder fulde for at stoppe 2. bundesligas topscorer
Deener Jaanimaa, der er tabt for klubben efter denne sæson. Den 26-årig Lette står på ønskelisten hos stort set alle top klubber. Aue har med deres tempospil på hjemmebane slået tophold som Hüttenberg, Bergischer og Bittenfeld. De har vundet syv af ti kampe, og den ottende sejr kommer i dag til et meget fint odds.


Held og lykke!


The Mute Tipster

asd