Dagens spiltip: Tennis & bandy

Dagens spiltip: Tennis & bandy

Lørdagens tip blev afsluttet med et fornuftigt plus, da United vandt med 2-0 over QPR. Mit håndboldtip blev slukket efter fire minutter af anden halvleg, da Aue efter et par fejlkendelser og tumulter fik tre røde kort til tre vigtige spillere.

I dag skal vi igen til Bandy i Sverige, hvor jeg forventer Sandviken gør arbejdet færdigt i den fjerde kvartfinale. Derefter ser vi nærmere på topkampen i den tyske bundesliga i håndbold mellem Kiel og Berlin
Bankroll 1 : 7278,75 kroner
Bankroll 2: 72,78 kroner


19:00 Vänerborg - Sandviken

Tip: 2 Odds 1,75 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 500 kroner
Udbetaling:875 kroner
Bankroll 2: Indsats 50 kroner
Udbetaling: 87,50 kroner

Efter nederlag i den første kamp i Vänerdborg på 7-4 har Sandviken vundet de to sidste hjemmekampe med 8-4 og 7-3. Stadig er forsvaret ikke 100 % tæt, men det hænger også sammen med en offensiv spillestil. Jeg regner med, at de viser, hvem der er bedst af de to hold igen i dag. Det vil helt sikkert være en fordel for holdet, hvis de kan undgå en afgørende og opslidende femte kamp. Sandviken er det bedste hold, og de vinder i dag til et fint odds.


19:00 Kiel-4,5 – Berlin +4,5

Tip: 1 Odds 1,75 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 500 kroner
Udbetaling:875 kroner
Bankroll 2: Indsats 50 kroner
Udbetaling: 87,50 kroner

Jeg kommer ikke uden om Kiel i dag. Desværre fordi jeg er bange for, at de igen vinder turneringen klart i sidste ende af anden halvdel. Det ville være rart med lidt spænding, men holdet har vist de sidste uger, at de nærmer sig topformen. Det samme kan man sige om Berlin, der på en fremragende målmandspræstation af Heinevetter slog Barcelona i Champions League. En anden af Berlins spillere, der endelig ser ud til at ha integreret sig er Igronopolu. Netop de to er nødt til at spille op til 120 % i dag, skal Berlin ha en chance. Der er spørgsmålstegn ved Svend Sören Christophersen, der er den eneste reelle skytte på venstre back udover et 17-årigt talent. Der gives 50 % chance for at han spiller i dag. Nok ikke på 100 %, men skal Berlin ha en chance er det kun med ham om bord. Ellers vil Kiels stærke forsvar, hvor Rene Toft Hansen, i fraværet af den skadede Markus Alm, har lukket hans hul 100 %, kunne koncentrere sig om Igronopolu og centerspillerne Romero/Jaschka. Toft Hansen har sin store andel i Kiels succes i øjeblikket. Jeg tror, det bliver en gentagelse af sidste sæson, hvor Berlin blev sendt hjem med en lussing på 36-28. Der er efter min opfattelse også værdi i spillet på over 58,5 mål, da begge hold spiller i et vanvittigt tempo fra start til slut.


Held og lykke!

The Mute Tipster

asd