Dagens spiltip: Fint odds på ung tennisdame fra Ungarn

Dagens spiltip: Fint odds på ung tennisdame fra Ungarn

Onsdagen blev indtil videre en lille nedtur, da Tommy Haas pga. dårligt vejr fik sin kamp udsat til i aften kl. 18.30. Skjern kørte århus over de sidste 7 min. ,efter at kampen havde været helt lige frem til 26-26. Andujar havde ikke sin bedste dag og tabte klart 6-3 6-4. Det positive var, at Randers vandt en sikker sejr på 35-31, efter at ha været oppe at føre med syv i midten af anden halvleg.

I dag er der ikke det samme store udvalg, men jeg har fidus til en ung dame fra Ungarn, der går en spændende fremtid i møde.


Bankroll 1 : 7763,75 kroner
Bankroll 2:    77,63 roner

19:00 Florianapolis Timea Babos – Monica Nicolescu
Tip: 1 Odds 3,1 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 200  kroner
 Udbetaling: 630 kroner
Bankroll 2: Indsats 20 kroner
Udbetaling: 63 kroner

Monica Niculescu (nummer 75 på verdensranglisten) spiller uden sammenligning den mærkeligste form for tennis på hele WTA-Touren. Hun spiller samtlige slag såvel i for-og baghånd med underskruet bolde. På denne måde lykkes det hende mange gange at komme til nettet for at afgøre duellerne. Men fra baglinien har hun svært ved at lægge rigtig tryk på, når modstanderen slår hårdt og dybt, og er derfor afhængig af fejl fra modstanderne. I første runde overlevede hun tre matchbolde imod Garrigues ved 5-7 6-6 og 3-5 i tiebreaken. I dag skal hun netop op imod en hårdtslående dame med en stor fremtid foran sig. Babos har en rigtig god serv for hendes kun 19 år. I runde et slog hun imponerende 12 esser og i går gjorde hun kort procces imod nummer 60 i verden Sheepers, da hun vandt 6-1 6-2. Hvis hun formår at komme klar af Nicolescus returneringer har hun en chance i dag. Spillemæssigt går det kun en vej for hende og det er fremad, hvor især de hurtige underlag som i Florinapolis ligger godt til hendes spil.


Held og lykke!


The Mute Tipster

asd