Dagens spiltip 7/3: Tennis

Dagens spiltip 7/3: Tennis

Bankrollen fortsætter i den rigtige retning, så derfor bliver vi i dag ved tennissen fra Indian Wells.

Bankroll 1 : 8416,25 kroner
Bankroll 2: 84,16 kroner


20:00 Viktor Troicki – David Goffin

Tip: 1 Odds 1,58 hos YAYbet
Bankroll 1: Indsats: 350 kroner
Udbetaling: 553 kroner
Bankroll 2: Indsats 35 kroner
Udbetaling: 55,30 kroner


Begge spillere har en negativ statistik i år, Troicki med 3-5 og Goffin med hele 2-7. Men hvor Goffin har skuffet med nederlag til spillere, han normalt burde slå, har Troick tabt til Djokovic, Gasquet og en stærkt spillende Stepanek i Melbourne plus en kamp, hvor han opgav. Så for hans vedkommende var nederlagene mere ventet, og hans formkurve ser ud til at være på vej i den rigtige retning.
Han bør i så fald vinde denne kamp i 8 af 10 tilfælde. Goffin er et stort talent og slår fantastiske smukke vindere, når det kører for ham. Men omvendt er hans psyke altså alt andet end noget at råbe hurra for i dårlige perioder som i øjeblikket. Jeg tror ikke på, at denne vender i dag.


23:00 Bethanie Mattek-Sands – Jamie Hampton
Tip: 1 Odds 3,25 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 150 kroner
Udbetaling: 487,50 kroner
Bankroll 2: Indsats 15 kroner
Udbetaling: 48,75 kroner

Hvor er det dejligt at se, at en af kvindeturens mest farverige spillere Mattek-Sands såvel i single som i double er startet året i fremragende form. Jeg skal da være den første til at indrømme, at jeg er en stor fan af hende. Hun spiller en forfriskende form for tennis, man kun kan synes godt om. Lægger man dertil hendes ofte malede ansigt, har man en cocktail, folk vil se. I forrrige uge var hun i finalen i Kuala Lumpur, hvor hun fik lavet en del skillinger til undertegnede med sejre over Payluchenkova og Hsieh. I dag gir hun hele 3,25 tilbage imod den meget talentfulde amerikaner Hampton. Det er mere end i overkanten. Til sammenligning betaler yaybet kun 2,80. Mathek- Sands er bestemt ikke chanceløs, hvis hun kan tage sin form med til Indian Wells.


Held og lykke!

The Mute Tipster

asd