Dagens spiltip: Tennis i Miami

Dagens spiltip: Tennis i Miami

Det var dejligt at være tilbage på en tirsdag, hvor alt flaskede sig. Kristianstad og Vögele vandt begge let deres kampe med 33-18 og 6-2 6-2. Til gengæld var Sävehof ovveraskende længe om at komme i gang. De var faktisk bagud efter 45 min. Men 10 sek. før tid lykkedes det at score til slutresultatet 34-30.

I dag retter vi kun focus imod Miami, hvor jeg har fundet to på papiret tætte kampe, men hvor jeg ikke er helt enig med bookmakerne.

Bankroll 1 : 8879,75 kroner
Bankroll 2: 88,79 kroner

19:00 Jürgen Melzer – Rickard Berankis
Tip: 1 Odds 1,80 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 400 kroner
Udbetaling: 720 kroner
Bankroll 2: Indsats 40 kroner
Udbetaling: 72 kroner

Det er altid forbundet med en vis risiko forbundet, når man vælger en mand, der i sidste uge vandt en turnering, i en første runde kamp. Men turneringen i Miami er så stor og vigtig, så jeg håber og regner med, at Melzer vil fortsætte sit gode spil fra de seneste uger. Som sagt vandt han i weekenden turneringen i Dallas, i såvel singel som dobbel. I februar var han i finalen i Zagreb, hvor han tabte til hjemmebanefavoritten Cilic. Den lidt ældre venstrehåndsspiller fra østrig ser ud til at være på vej tilbage til topformen efter to år med mindre gode resultater. Trods alt har han formået at holde sig i top 45 (Pt. 42). I dag skal han så op imod et kæmpe talent fra Litauen, der spås en stor karriere. Berankis har da også alt, hvad der skal til for at komme i top 50. En god serv, en god forhånd og en fornuftig baghånd. Hvor jeg synes, at han mangler lidt er på det taktiske plan, hvor han af og til tager unødvendige chancer i stedet for at holde bolden i spil. Jeg tror Melzers større rutine og gode form giver ham en sejr i dag.

20:30 Shahar Peer – Eugenie Bouchard

Tip: 1 Odds 2,10 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 400 kroner
Udbetaling: 840 kroner
Bankroll 2: Indsats 40 kroner
Udbetaling: 84 kroner

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ikke er fan af Peer. De opmærksomme af jer, kan sikkert huske, vi med succes har spillet imod hende et par gange. Men hun er langsomt ved at vågne op, inden hun selv sætter hendes karriere over styr. I de seneste to uger har hun fået styr på sit spil og især det mentale, hvor hun har store mangler. Det har udmøntet sig i tre sejre. Blandt andet over Erakovic, der er stærkere end dagens modstander Bouchard. Den unge canadier er en kommende top 50-70 spiller, men hun har haft sine problemer på hartcourt i år, hvor hun er 1-4. Nederlagene har derudover været til spillere, der har ligget langt under hende på verdensranglisten (eneste undtagelse var Vesnina). Jeg tror Peer med hendes sikre spil, tvinger Bouchard til alt for mange fejl i dag. Der er helt klart value at hente i denne kamp.

Spil live betting på kampene hos bet365 her

Held og lykke!

The Mute Tipster

asd