Dagens spiltip: Snooker & tennis

Dagens spiltip: Snooker & tennis

I dag skal vi en tur til verdensmesterskabet i Snooker, der finder sted i Sheffield. Det er stadig de indledende runder, der spilles, før de helt store favoritter træder ind i turneringen. Derefter skal vi til tennis i Casablanca, hvor der spilles en grusturnering i denne uge.

Bankroll 1 : 7759,75 kroner
Bankroll 2: 77,59 kroner

15:30 Rod Lawler – Anthony Mcgill

Tip: 1 til odds 2.30 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 350 kroner
Udbetaling: 805 kroner
Bankroll 2: Indsats 35 kroner
Udbetaling: 80,50 kroner

Hvis vi skal gå ud fra verdensranglisten, så er Mcgill favorit i denne kamp. Han ligger 14 pladser bedre placeret som nummer 49 end Lawler. Men Lawler har i de seneste to måneder været rigtig stærkt spillende. Derfor er det også min opfattelse, at denne kamp er helt lige. Oddset 2,30 er i hvertfald alt for højt og skal simpelthen ha en chance. Lawlers største og eneste triumf var i 2012, hvor han vandt PTC 3 efter en sejr over Marco Fu i finalen. I år kvalificerede han sig til Wuxi Classic og i sidste måned nåede han ligesom Mcgill til anden runde i PTC Finalen. Denne kamp bliver afgjort af den spiller, der rammer dagen.
 

15:30 Eduard Roger-Vasselin – Guillermo Garcia-Lopez
Tip: 1 til odds 1.72 hos bet365
Bankroll 1: Indsats: 350 kroner
Udbetaling: 602 kroner
Bankroll 2: Indsats 35 kroner
Udbetaling: 80,20 kroner

Jeg havde Vasselin i går imod Montanes, som han vandt i tre sæt. Jeg gentager mit spil i dag. Jeg synes, han spillede en fornuftig kamp, hvor han med sin offensive stil, når chancen bød sig, fik sat Montanes under pres. Han har haft en fin start på året, hvor han blandt andet i sidste måned nåede finalen i den store og stærkt besatte turnering i Del Ray Beach, Hvor han tabte finalen til Gulbis.
Garcia- Lopez har derimod ikke haft den bedste start på 2013-sæsonen. Han har kun vundet fire kampe og tabt seks. På grus er han 1-2. Dog er det nok her, han er stærkest. Det er to spillere, der minder meget om hinanden, hvad angår spillestil. Men i øjeblikket er Vasselin i bedre form og også den spiller med det største potentiale.

Held og lykke!

The Mute Tipster

asd