Bookmakerne: OL-mestrene fra Norge slår Danmark i aften

Bookmakerne: OL-mestrene fra Norge slår Danmark i aften

Efter de danske håndboldpigers nederlag til Frankrig og 28-24 sejr over verdensmestrene fra Brasilien er turen nu kommet til den tredje kamp i Golden League, og det er de seje jenter og forsvarende OL-mestre fra Norge, som dansker skal i kamp mod.

Det er stærkt norsk mandskab med masser af selvtillid, der går på banen i aften. I går lørdag gennembankede de det franske landshold med hele 23-15, ikke mindst takket være den norske målvogter Kari Grimsbø, der gjorde livet svært for de franske skytter.

Kampen er, som de to andre Golden League-kampe, en del af forberedelserne for de danske kvinder frem mod december måneds EM i Ungarn og Kroatien, og det er 100% sikkert, at Pytlick & Co. for kamp til stregen. Norge ser skræmmende stærke ud ,og Danmark må desværre undvære den danske målvogter Søs Søby, da hun blev alvorligt skadet i kampen mod Brasilien.

Bookmakerne er da heller ikke i tvivl om hvem der vinder kampen og har med deres odds Norge som kæmpe favorit til at vinde. Her odds fra bet365:

1: odds 2.90
X: odds 10.00
2: odds 1.50

Er du overbevist om, at Norge vinder et par mål, så kan du med fordel spille handicap -2.5 mål på Norsk sejr til odds 2.10. 
 
I kampen mod Frankrig og Brasilien giver Frankrig odds 2.50 som vinder - Tjek alle odds her
asd