Spilletips fra Brian Laudrup

Spilletips fra Brian Laudrup

Så er der nye spiltip fra Brian Laudrup - vi bringer dem her - helt ucensureret!


FC Barcelona – Ajax Amsterdam (tirsdag 20:45)

Det er en uhyggelig svær opgave, der venter Ajax på Camp Nou. Barcelona er flyvende i ligaen og efter sidste rundes nederlag i Paris, gælder det om at komme tilbage i sporet. Sidste sæson vandt Barcelona opgøret med 4-0 og selvom jeg tror, at Ajax vil prøve at spille med, ligner det på forhånd lidt af en overmatchning af det unge hollandske mandskab. Jeg tror at Barcelona vinder sikkert – og at de i en målrig kamp, får scoret i begge halvlege.
Spilforslag: Barcelona scorer i begge halvlege - Odds 1.51

Liverpool – Real Madrid (onsdag 20:45)

Dette er nok en af de mest imødesete gruppekampe overhovedet – og jeg tror ikke, at vi bliver skuffede. Begge hold er offensivt indstillede og har bagkæder, der ikke altid står lige stabilt. Lad det være sagt med det samme: Jeg tror at Liverpool får endog meget svært ved at holde Reals stjerneensemble fra fadet, men på den anden side vil et fyldt Anfield gøre sit bedste for at agere 12.mand for hjemmeholdet. Og vi har før set, at publikum kan løfte Liverpool, når de mest behøver det. Om det rækker til point, får vi se. Men jeg tror på en underholdende og målrig kamp.
Spilforslag: Over 2,5 mål - Odds 1.58

AaB – Dynamo Kiev (torsdag 21:05)

Svingende AaB mod gruppens bedste hold. Det kan godt gå hen og blive en ny skuffelse for nordjyderne, der i deres seneste Superligakamp mod Hobro, igen forsømte at udnytte en masse chancer. Omvendt er modstanderne fra Kiev anderledes skarpe og ligner allerede nu en sikker vinder af gruppen. Uafgjort vil naturligvis være et fint resultat for Kiev, men ukrainerne ligner bare ikke et hold, der tager let på nogle kampe i Europa League. Desværre for AaB regner jeg med, at Kiev igen viser klassen og tager alle tre point med fra Aalborg.
Spilforslag: 2 - Odds 1.90 
 
Spil på odds nu

asd