Tips på kampen Olympiakos - Juventus

Tips på kampen Olympiakos - Juventus

Bookmakeren unibet har via Luca Ferrato tips og nyt på Champions League kampen mellem Olympiakos og Juventus. Luca Ferrato er en freelance journalist og er redaktør af den italienske Unibet blog. Han samarbejder også med Gazzetta dello Sport og Football Magazine, så vi vælger at tro på hans input.

Sidste nyt fra omklædningsrummene
Hjemmeholdets træner, Michel, har ingen skadesproblemer og kan stille i stærkeste formation. Angrebstrioen består af Mitroglou centralt med Afellay og Kasami på hver sin side.

Juve-træner Allegri har ikke mange tvivlsspørgsmål i forhold til start-11'eren. De eneste spørgsmål er, om Marchisio eller Pirlo skal spille centralt, og om Morata eller Llorente skal starte inde i angrebet. Carlos Tevez er sikker mand i angrebet.

Form
Olympiakos kommer med en ligasejr på 3-2 på udebane mod Ergotelis, og i tabellen har Michel & Co. tre point op til førerholdet, PAOK. I Champions League kom de græske mestre godt fra start med en hjemmesejr over Atletico Madrid (3-2), men derefter gik det galt i Sverige mod Malmö (0-2).

Juve spillede senest 1-1 på udebane mod Sassuolo - en kamp hvor Bianconeri-spillerne måske savnede lidt koncentration på grund af den forestående opgave i Champions League og en vis træthed efter landskampene. I Champions League har Juventus besejret Malmö i Torino (2-0 på to mål af Tevez), hvorefter det endte med et 0-1-nederlag i Madrid mod Atletico i en kamp, hvor italienerne spillede skidt.

Det siger trænerne
Michel (Olympiakos): “Vores hjemmepublikum er vigtigt, men efter kampen vil i se, at man også kommer til at snakke om vores hold - ikke kun vores fans".

Massimiliano Allegri (Juventus): “Det er ikke en afgørende kamp, men den er meget vigtig. Vi skal finde en måde, hvorpå vi allerede i aften kan danne fundamentet for kvalifikationen til ottendedelsfinalerne".

Nøglespillerne
Michel håber at se Mitroglou i topform frem for den angriber, vi lærte at kende i Premier League hos Fulham. På nuværende tidspunkt ser den græske landsholdsangriber ikke ud til at være tilbage ved sit gamle jeg, men det er aftener som denne, der kan sætte skub i hans tur tilbage til toppen.

Juves midtbane skal tage kontrol over kampen. Pogba og Marchisio/Pirlo vil spille en stor rolle både defensivt og offensivt. Desuden er Vidal klar igen efter at have siddet over i kampen mod Sassuolo.

Vurdering
Det er en virkelig vigtig kamp for begge hold. For Juve kan uafgjort på Karaiskakis være nok med tanke på, at italienerne om to uger møder grækerne med eget publikum i ryggen. I Juves seneste tre kampe er der blevet scoret under 2.5 mål hver gang, men onsdag aften giver det kun odds 1.57. Så er det straks mere interessant at satse på under 0.5 mål i første halvleg - sådan som det har været i Juves to europæiske kampe i denne sæson. Det giver odds 2.55. 
Spil på Champions League odds her 


asd