Rooney scorer i søndags-derbyet: Odds 3.30

Rooney scorer i søndags-derbyet: Odds 3.30

Der er lagt op til et hæsblæsende lokalopgør på søndag, når Manchester City tager imod Manchester United på Etihad Stadium i Premier Leagues 10. spillerunde. Ikke nok med at det er et lokalopgør, det er også et topopgør, da begge hold i sæsonstarten har formået at skrabe fine bunker af point sammen. Specielt Manuel Pellegrinis mandskab har gjort det stabilt i hele sensommeren, og en af de store bagmænd bag de gode resultater, må siges at være måltyven Sergio Agüero, der har scoret adskillige af deres mål. Statistikken taler for en City sejr, da City i sidste sæson bankede United 0-3 på udebane og 4-1 på hjemmebane. Bookmakerne har da også Manchester City som favorit, men hvem tror du vinder derbyet søndag eftermiddag?


10 ting du skal vide før kampen 

10. Manchester City har vundet de seneste tre Manchester-derbyer i Premier League og er favorit til at vinde igen søndag eftermiddag med odds 1.85.

9. Mestrene er ubesejret i de seneste seks indbyrdes opgør, hvoraf de fem er vundet. Hjemmeholdet har odds 1.26 på at få point på Dobbeltchancen.

8. Manchester United har fået 13 point i sine ni første ligakampe i denne sæson; i sidste sæson havde holdet 14 point på det tilsvarende tidspunkt. Gæsterne har odds 4.05 på at vinde.

7. City har ikke vundet fire ligaderbyer i træk siden 1970. United har odds 1.96 på at få point i opgøret på Dobbeltchancen.

6. The Red Devils har spillet sine seneste to ligakampe uafgjort. Uafgjort søndag giver odds 3.80.

5. Sidste sæsons tilsvarende opgør endte med en 4-1-sejr til City. Det resultat giver odds 26.00.

4. Manuel Pellegrinis udvalgte vandt ligeledes sidste sæsons kamp på Old Trafford (3-0). En 3-0-sejr til hjemmeholdet giver odds 16.00.

3. Wayne Rooney har scoret 11 mål i tidligere Manchester-derbyer (i alle turneringer). Uniteds anfører har odds 3.30 på at score i kampen.

2. Yaya Toure har nettet i tre af sine seneste ligakampe mod United. Han har odds 7.50 som første målscorer.

1. Både Edin Dzeko og Sergio Aguero har scoret fire kasser i fem ligamøder med lokalrivalerne. De to angribere har henholdsvis odds 2.33 og 1.98 på at score igen søndag.
 
Se flere odds på kampen her, hvor du selvfølgelig også kan få mere spænding på kampen med live betting
asd