Er du Danmarks bedste Odds'er?

Er du Danmarks bedste Odds'er?

Er du godt kørende, når du oddser på Danske Spil, så er DM I ODDSET måske noget for dig - der er daglige præmier på spil, samt en plads på verdens bedste fodboldrejse. 

Spil DM i Oddset – og vind en oplevelse for livet
Spil DM i Oddset i dag, det er hurtigt og nemt. Først tilmelder du dig. Så vælger du de 10 kampe, du vil sætte 1, X eller 2 ved. Og så følger du ellers med i hvordan kampene ender. Hver gang et spil går hjem, sættes der 1 krone ind på din spilkonto, som du kan spille for, når konkurrencen er slut. Og så er der HVER dag en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse til dagens odds-topscorer.

Hvordan fungerer konkurrencen?
Konkurrencen DM i Oddset kører fra 31. oktober til og med 30. november. Hver dag (31. oktober og 1. november agerer som én samlet dag) vil der være udvalgt 25 kampe, hvor spilleren skal udvælge 10 af de 25 – og derefter sætte et kryds ved enten et ettal, et kryds eller et total. De 10 kampe spilles som singler. Der skal spilles inden kl. 18.55 i hverdagene, og kl. 15.55 i weekenden, for at spillet tæller med i konkurrencen. Det er kun væddemål gennemført via konkurrencemodulet på danskespil.dk/dmioddset som tæller med.

Hvem vinder?
Den spiller, som opnår flest point den givne dag, vinder dagspræmien. Point er de pågældende odds, der går hjem, for de valgte kampe lagt sammen.
 
Læs mere om konkurrencen og tilmeld dig her 

Er du mere til poker, så kører Danske Spil også en konkurrence her. Find dig en makker og spil med i DM Mixed Double Poker - læs også: Så er der rift om de gode 'pokertøser' 

asd