EM-håndbold: Odds 2.62 på Danmark som gruppevinder

EM-håndbold: Odds 2.62 på Danmark som gruppevinder

De danske håndboldkvinder kommer med masser af selvtillid til EM-slutrunden som starter den 7. december. Under Golden League blev Serbien smadret 32-20, mens de evige rivaler fra Norge blev sat på plads med 24-21. Det er den anden sejr over Norge indenfor to måneder, og dermed kan landstræner Jan Pytlick og Danmark måske være ved at overtage flere års norsk dominans i international kvindehåndbold.

Men er det nok til at vinde EM - eller vinde deres gruppe?
Danmark er i gruppe B med Norge, Rumænien og Ukraine. Rumænien og Ukraine er pligtsejre, men selvom Danmark har lige har slået Norge, så har bookmakerne Norge som storfavorit til at vinde gruppe B. Bookmakeren bet365 har odds 1.57 på Norge til at vinde gruppen, og hele odds 2.62 på Danmark til at vinde gruppen. Ja, Norge er gode og ja, de danske hold slår ind imellem en skævert, men odds 2.62 finder vi alligevel attraktivt nok til et spil. 

Hvem vinder EM?
Norge burde være favorot til at vinde EM i december, men det er noget bekymrende, at de tabte til Danmark, så måske er der lidt usikkerhed at spore på det norske hold. Vi tør ganske enkelt ikke spå om vinderen, så det må du selv klare - her vinder odds fra bet365.

Norge, odds 4.00
Ungarn, odds 4.50
Montenegro, odds 4.50
Frankrig, odds 7.50
Danmark, odds 7.50
Kroatien, odds 9.00 
 
Har du endnu ikke en konto hos bet365, så får du 100% op til 1.000 kroner i startbonus åbn din konto herasd