Tip dig til HI-FI for 50.000 kroner....og kolde Carlsberg!

Tip dig til HI-FI for 50.000 kroner....og kolde Carlsberg!

I juledagene må fodboldspillerne stadig knokle løs i de de store europæiske ligaer. Vi har tidligere her på Acemag skrevet om unibet konkurrence i jul og Nytår, hvor du kan vinde store kontante pengepræmier - læs også 'Jule- & Nytårsbold med store præmier - vind 18.000 kroner'

Danske Spil vil dog også lege med i juledagene, og her der det HI-FI og kolde Carlsberg at vinde. Henover julen kan du tippe dig til den ultimative stadionoplevelse hjemme i din egen stue, sammen med alle vennerne. Friendbet har sammen med Carlsberg, Hi-Fi Klubben og Sony lavet en stor julekonkurrence, hvor den bedste Premier League-tipper i juledagene, får en unik stadionoplevelse bragt hjem i stuen.

HiFi-klubben og Sony kommer med en uovertruffen lyd- og billedpakke til en værdi af 50.000 som du naturligvis beholder, og Carlsberg sørger for fuld forplejning til dig og vennerne.

Sådan spiller du med

Du skal vælge og tippe 4 kampe i rundens program, hvor det gælder om at opnå flest point i hver runde. Er du den bedste Premier League-tipper igennem juledagenes 3 spillerunder fra den 25. dec. frem til den 1 jan. så vinder du hovedpræmien.
 
Læs mere om konkurrencen her
asd