Odds 4.00 på at Mikkel Hansen og Danmark vinder VM i håndbold

Odds 4.00 på at Mikkel Hansen og Danmark vinder VM i håndbold

Det kvindelige håndboldlandshold skuffede fælt under EM, hvilket kostede Jan Pytlick jobbet. Nu er det så de danske herre, der skal i ilden. Den 15. januar starter mændenes håndbold VM i Qatar, og vi må håbe, at landstræner Gudmundur Gudmundsson og Mikkel 'Missil' Hansen får et bedre resultat end det de danske kvinder præsterede.

Bookmakerne har i hvertfald de danske håndboldherre som favorit til at vinde metal, og lige nu peger pilen på sølv, idet Frankrig ifølge bookmakerne ligger til at vinde VM til omkring odds 3.20 - dog giver Unibet odds 3.30.  Tror du på, at de danske drenge går hele vejen i Qatar, som ligger odds hos de fleste bookmakere på 3.75, men igen stikker unibet af med bedste odds, nemlig pengene igen 4 gange, såfrem de vinder. Et land som Polen ligger odså i top 5 hos bookmakerne, og tror du at de går hen og overrasker og vinder, så kan du score hele odds 16.00 hos bet365  på det udfald.

Inden det går løs i Qatar er der et par testkampe, som måske kan give svar på, hvor stærke de danske herre er i øjeblikket. Mandagskampen så ikke for godt ud, selv om Danmark i sidste øjeblik vandt med en pind - det danske hold så noget tunge ud i røven. Totalkredit Cup venter på hjemmebane i den kommende weekend - vi sætter odds, når de er klar. 
asd