Få op til 50% højere odds

Få op til 50% højere odds

Holder du af at spille multibet og dermed kombinere flere kampe, så kan du med fordel gøre det hos bet365  - de giver op til 50% i akkumulatorbonus. Tjen op til 50% mere på dine amerikanske og canadiske før-kamp akkumulatorer inklusiv amerikansk fodbold, basketball, hockey og baseball både i og udenfor den ordinære sæson.

Tilbuddet gælder Handicap (Spread, Run line, Puck line), Kamptotaler, 1./2. halvleg - Handicap, 1./2. halvleg - Totaler og Lige på (eksklusiv MLB). For at give dig endnu mere valuta for pengene er der ikke nogen minimum restriktioner på kvalificeringen, så dine valg er kvalificerede til et hvilken som helst odds.

Sådan får du akkumulatorbonus
Alt du skal gøre er at placere før-kamp væddemål på 2 eller flere valg til hvilket som helst odds, som kombinerer hold i NFL, NCAAF, CFL, NBA, NCAAB, MLB og NHL, og hvis du vinder, lægger bet365  følgende bonus til dine gevinster:


 
Læs mere om akkumulatorbonus her  - er du ny kunde hos bet365, så ligger der også en fin velkomstbonus og venter på dig. Du får 100% op 1.000 kroner. 
asd