Vind superfede fodboldrejser!

Vind superfede fodboldrejser!

Bookmakeren NordicBet kører i øeblikket kampagne, hvor du med spil på udvalgte ligaer kan vinde en fodboldrejser til nogle af Europas mest historiske opgør. Der er en ny rejse på højkant hver 3. uge – og kvalificerer du dig til en af rejserne, er du også automatisk med i lodtrækningen om hovedpræmien – 2 billetter til Champions League finalen i Berlin.

Sådan deltager du
  • Registrer dig til kampagnen på NordicBet. Du behøver kun registrere dig en gang 
  • Lav en vindende kombi-bet oddskupon til minimum 50 kroner, med minimum 3 kampe fra den udvalgte liga
  • For hver 50 kr. indsats på et vindende kombi-bet, modtager du 1 lod i konkurrencen. Både til den specifikke liga og til hovedpræmien.
Når du har registreret dig til kampagnen og har et vindende kombi-bet, er du automatisk med i lodtrækningen om rejsen til den udvalgte liga, samt hovedpræmien.

Frem til den 15. marts står den på kombi-bet med minimum 3 kampe fra Bundesligaen - præmien er 2 billetter til Dortmund – Bayern München (4/4)

Der Klassiker - bliver dette opgør også kendt som, når de to mest succesrige tyske hold i Bundesligaens historie, mødes i Dortmund. Oplev det utrolige Signal Iduna Park, hvor der er plads til over 80.000 tilskuere og hjemsted for den berømte Gelbe Mauer, som er tribunen, hvor Dortmunds fans huserer. De tager imod suveræne Bayern, der stort set vinder alt hvad de rører ved, herunder the Treble i 2013 og the Double i 2014.

Vidste du...: At den største sejr Bayern nogensinde har vundet i Bundesligaen, er 11-1 over Dortmund, tilbage i 1971. Det er samtidig det største nederlag Dortmund nogensinde har fået.
asd