Hvem vinder Champions League-opgøret i Madrid - tjek odds

Hvem vinder Champions League-opgøret i Madrid - tjek odds

I aften spilles der kvartfinale i UEFA Champions League, og specielt i Madrid kan vi se frem til et brag af en kamp, når de to La Liga-mandskaber fra den spanske hovedstad tørner sammen i den første kvartfinale i Champions League. Atletico Madrid tager imod Real Madrid i dette første møde, og der er lagt op til et nervepirrende opgør i kampen om det bedste udgangspunkt inden returopgøret.

Bookmakerne har Real Madrid som lille favorit efter de sendte Schalke 04 ud af turneringen. Diego Simeones mandskab har dog på det seneste haft et godt tag i Ronaldo og co. så kongeklubben kommer på en hård opgave på Estadio Vicente Calderon. Det bliver med garanti en fantastisk gentagelse af sidste års Champions League-finale, når de to rivaliserende Madrid-klubber mødes i aften. Kan de forsvarende mestre sikre sig endnu en sikker sejr, eller får Torres og co. revanche?

Bet365 har følgende odds på ugen Champions League kampe:

Atletico Madrid vs Real Madrid

1: 2.87
x: 3.30
2: 2.70

Juventus vs Monaco

1: 1.50
x: 4.20
2: 8.50

Onsdag den 15. april

FC Porto vs Bayern München

1: 5.00
x: 3.75
2: 1.80

PSG vs Barcelona

1: 4.50
x: 3.75
2: 1.85

Få et risikofrit liveoddsvæddemål

Placér et før-kampvæddemål på opgøret PSG v Barcelona, og så giver bet365 dig et risikofrit Liveoddsvæddemål til samme værdi på den store kamp.

For at kvalificere dig til dit risikofrie Liveoddsvæddemål skal du placere et væddemål før kampstart, og derefter skal du placere endnu et væddemål på et Liveoddsmarked, når kampen er startet. Dit risikofrie væddemål anses for det første single væddemål placeret på Liveodds, og det skal betales og placeres på sædvanlig vis. Hvis dit FØRSTE Liveoddsvæddemål tabes, refunderer bet365 indsatsen op til samme værdi som dit største før-kampvæddemål (maks. 250 kr). Tilbagebetalinger krediteres indenfor to timer efter kampens slutning.
 
Spil nu på PSG - Barcelona og få dit risikofrit livebet
 


asd