Spil 250 kroner risikofrit på Manchester City vs. Chelsea

Spil 250 kroner risikofrit på Manchester City vs. Chelsea

Søndag den 16. august spiller Manchester City mod Chelsea i Premier League - og der er her tale om et vaskeægte topbrag, når sidste sæsons guld-og sølvvindere i Premier Leagues 2. spillerunde tørner sammen på Etihad Stadium. Det plejer at være nogle jævnbyrdige kampe, når de to hold mødes - både da de i efterårssæsonen tørnede sammen på Etihad, og i forårssæsonen mødte hinanden Stamford Bridge lød slutresultatet 1-1.

Det skal nok blive et brag af en kamp - og bet365 har et tilbud, der gør kampen endnu mere spændende - få et risikofrit spil på 250 kroner. 

Placér et før-kampvæddemål på kampen mellem Man City og Chelsea, så giver bet365 dig et risikofrit Liveoddsvæddemål til samme indsats på den store kamp. For at kvalificere dig til dit risikofrie Liveoddsvæddemål, skal du bare placere et væddemål før kampen, og når kampen starter, placerer du et ekstra væddemål på et af Liveoddsmarkederne. Hvis dit FØRSTE Liveoddsvæddemål taber, så refunderer bet365 denne indsats, op til samme værdi som dit største før-kampvæddemål. 

Få dit 250 kroner risikofrit spil her

Og ja - del du bare nyheden med dine venner, så de også får glæde af tilbuddet!
asd