AGF står til prygl i Parken - tjek odds!

AGF står til prygl i Parken - tjek odds!

Søndag venter der AGF en ordentlig opgave, når oprykkerne gæster Telia Parken og guldfavoritterne fra FC København Superligaens 6. spillerunde. AGF fik en forrygende start på sæsonen, da det blev til en overraskende sejr over Brøndby i første spillerunde, og dermed har Morten Wieghorsts tropper allerede vist, at holdets ambitioner i Danmarks bedste fodboldrække skal tages alvorligt.

Aarhusianerne står i dag over for endnu en massiv udfordring, når de møder de mesterskabs-sultne løver fra hovedstaden. Ståle Solbakkens mandskab har måtte se langt efter guld de seneste sæsoner, så i år er jagten med garanti intensiveret yderligere, og en sejr i dag er intet mindre end et krav, hvis der skal hænge guldmedaljer om københavnernes halse til næste år. De seneste indbyrdes møder fra 2014 bød på tætte affærer, og generelt har de to klubber tradition for at spille nogle særdeles lige kampe. Ud af de seneste ti opgør er syv endt med pointdeling, så det skal blive interessant at se, om dagens kamp får en vinder, eller om de to hold deler i porten igen, når opgøret fløjtes i gang kl. 18:00.

Ser man på bookmakernes odds, så er der ikke den store tvivl om resultatet - FC København er kæmpe favorit. Bookmakeren bet365  tilbyder følgende:

1: 1.44
X: 4.20
asd