cristiano ronaldo

Odds 2.25 på Ronaldo som målscorer mod Chile

I aften kan du nyde en god gang fodbold, når Portugal møder Chile i semifinalen i FIFA Confederations Cup. Portugal med superstjernen Cristiano Ronaldo i spidsen er bookmakernes favorit til at vinde kampen, der spilles på Kazan Arena i Rusland. Bookmakeren 888.dk giver odds 2.35 på en sejr til Portugal  og 3.15 såfremt Chile vinder - spiller du på uafgjort, får du pengene tilbage 3.15 gange, såfremt det bliver udfaldet af kampen.

Selvom Portugal og ikke mindst Ronaldo har vist, at de er på toppen, så er Chile ikke et hold, man bare lige slår - holdet er skræmmende stærkt og har bland andet Alexis Sanchez, Arturo Vidal og Eduardo Vargas på holdet.

888.dk har ikke mindre end 381 forskellige odds på kampen - f.eks. får du odds 2.25 på Cristiano Ronaldo som målscorer og odds 1.57 på at Real Madrid stjernen ikke scorer. Som målscorer fra Chile har 888 Alexis Sánchez som favorit til at score til odds 3.20.

Spil på Confederations Cup på 888.dk - er du ny kunde hos 888, så får du en attraktiv bonus.

Ronaldo ser piv skarp ud - på twitter har han lagt nedenstående billede op med teksten 'Recover stronger with a combination of carbs and protein to aid in muscle repair'.

asd