floyd mayweather v Conor 'The Notorious' McGregor

Tjen kassen hvis Conor McGregor slår Mayweather

Den 26. august kan du se frem til det gigantiske boksebrag mellem de to største stjerner indenfor henholdsvis boksning Floyd Mayweather Jr. og MMA Conor McGregor. Den 40-årige Mayweather har en ufattelig professionel rekord med 49 sejre ud af 49 kampe - heraf 26 vundet på knockout, og efter en pause på to år skal han nu i ringen mod den 29-årige brutale og regerende IFC Lightweight Champion Conor 'The Notorious' McGregor.

Boksebraget kaldes også kampen mellem præcision og power, og det bliver spændende at se, om den hidsige McGregor har en chance mod en af boksningen største profiler. McGregor har tidligere udtalt, at Mayweather ikke kommer ud til 5. runde, og tror du på det, så kan du spille Conor til at vinde i runde 1,2,3 og 4. Såfremt du spiller
100 kroner på hvert udfald hos 888sport, så vinder du minimum 2.200 kroner, hvis Conor McGregor vinder kampen i en af de fire runder.

Tror du, at Conor McGregor har en chance og får fyret sin frygtede venstrehånd af, så kan du spille ham lige på som vinder af kampen til odds 6.00 hos 888sport - odds på storfavoritter Floyd 'Money' Mayweather er odds 1.11 - men du kan få odds 1.16 på Mayweather hos bet365.

Det store show har naturligvis også de sædvanlige pressekonferencer og en hel del trash-talk.

Have fun!

Toronto Press ConferenceLos Angeles press conference
 Conor McGregor: I Saw Fear in Mayweather His Eyes


Conor han er en lille hidsigprop :-)

asd