888sport

Spil på odds hos 888sport eller Unibet?

Før spillemarkedet i Danmark blev delvis liberaliseret, før NEMid, spiltilladelser og spillemyndigheden for der mange spillere, der misbrugte bookmakernes velkomstbonus - ganske enkelt ved at oprette en ny konto i konens, kattens eller et eller andet navn. Denne svindel er stort set reduceret til nul, da alle spillere nu skal oprettes med navne, adresse, cpr-nummer, NEMid og navn tjekkes og det stemmer overens med adresse - det sker helt automatisk.

Du har dog stadig en mulighed for at høste en god ekstra bonus. Er du f.eks. nuværende kunde hos Unibet, så kan du blot åbne en konto hos 888sport og få en velkomstbonus på op til 2.000 kroner - du vil stadig kunne spille på de samme odds og på samme store udbud af events, da både Unibet  og 888sport får deres odds leveret fra samme leverandør, nemlig Kambi. 

Begge bookmakere kører masser af kampagner med forhøjede odds, specielle tilbud. Unibet har f.eks i øjeblikket 'Målscorer-madness' med boostede odds og hos 888sport kører SUPERhjulet med spil på Superligaen, hvor du kan vinde 10.000 kroner ekstra - HVER uge. 

Åbn din konto her hos Unibet og få din velkomstbonus

Åbn din konto hos 888sport og få din velkomstbonus
asd