Cristiano Ronaldo

Ronaldo og Astralis skal sælge PanzerGlass

Hinnerup-firmaet PanzerGlass har gjort har gjort et fantastisk arbejde de seneste par år. PanzerGlass kom på markedet med sin første
skærmbeskytter i 2014, og i dag sælger virksomheden covers til smartphones og tablets i godt 30 lande, og firmaet beskæftiger 57 medarbejdere.

Den store succes får dog ikke PanzerGlass til at løfte foden fra speederen - tværtimod skal brandet markedsføres endnu mere i hele verden og firmaets har indgået aftale med to store kapaciteter, på hver deres område. Ingen ringere end verdensstjernen Christiano Ronaldo skal promovere PanzerGlass på sociale medier.

Vi er virkelig begejstrede over, at det er lykkedes at indgå et partnerskab med én af fodboldhistoriens største spillere, udtaler Global Marketing Manager Michael Brønd til fyens.dk

- Som virksomhed vil vi gerne spejle os i nogle af de ting, CR7 står for, som for eksempel passion, drive og kvalitet, og samtidig er CR7 selvfølgelig et enormt stærkt brand med en imponerende digital tilstedeværelse, siger Michael Brøndsted.

Ronaldo skriver på sin facebook

- Sometimes offence needs world class defence… I am excited to share with you that I have teamed up with @PanzerGlass, who has created cool and unique mobile screen protection for me.

I dag onsdag den 13/9 har Ronaldo dog en anden opgave end at markedsføre PanzerGlass. I Champions League møder Real Madrid på hjemmebane det cypriotiske hold Apoel Nicosia, og i den kamp er bookmakerne så sikre på, at den portugisiske verdensstjerne scorer, han f.eks. 888sport  og unibet  kun giver odds 1.23 på af Ronaldo scorer i løbet af kampen -og ja, mon ikke han banker en kasse eller to ind. 

PanzerGlass har også lavet en aftale med et af verdens bedste hold i CS:GO, nemlig de danske e-sportshold Astralia, der har forpligtet sig til at omtale PanzerGlass på de sociale medier - og så bliver det også muligt at få et særligt 'Astralis-cover'.

Holdet Astralis skal i kamp på fredag den 15/9 klokken 10:00 i Counter Strike: Global Offensive -ESL One, hvor de møder Team Liquid. Astralis er storfavorit til at vinde, giver vinderodds 1,30 på Astralis og odds 3.20 på Team Liquid.

Spil på Real Madrid, Ronaldo eller Astralis på 888sport  eller unibet. 


asd