blast pro series

Odds: Hvem vinder BLAST Pro Series CS:GO Copenhagen?

Et af verdens bedste e-sportshold Astralis flår den ene store sponsor og samarbejdspartner efter den anden ned af hylderne. PanzerGlass, Jack & Jones og Turtle Beach er blandt de firmaet, der gerne vil have del i de unge CS:GO-gutter og ikke mindst deres seere og fans.

Det er de unge, som sponsorerne vil have fat i, og det giver god mening for brands som Jack & Jones og PanzerGlass, der vil bredt ud internationalt af teame op med den fremadstormende eSport og et ung hold som Astralist, der består af:

Andreas 'XYP9X' Højsleth, 21 år
Marcus 'Kjaerbye' Kjærbye, 18 år
Peter 'Dupreeh' Rasmussen, 24 år
Nicolai 'Dev1ce' Reedtz, 21 år
Lukas 'gla1ve' Rossander, 21 år
Danny 'Zonic' Sørensen, 27 år

De mange penge i sponsorater giver selvfølgelig holdet mulighed for at forberede sig optimalt til diverse turneringer - ikke mindst til det store brag af en verdenspremiere, Counter Strike turneringen BLAST Pro Series CS:GO, der lanceres i Royal Arena i København til november.

6 af verdens bedste Counter-Strike hold i en fyldt Royal Arena skal kæmpe om 250.000 dollars i præmiepenge. Foruden Astralis er de øvrige fem hold: 

FaZe, europa
SK Gaming, Brasilien
Astralis, Danmark
Ninjas In Pyjamas, Sverige
G2 Esports , Frankrig
North, Danmark

Hos bookmakerne er man også glad for den fantastiske og eksplosive vækst, som eSporten har haft de senere år, da de ganske enkelt har fået et stor nyt marked at tilbyde odds på bet365

SK Gaming, odds 4.33
Astralis, odds 4.33
FaZe, odds 5.00
G2 Esports, odds 5.00
North, odds 7.00
Ninjas In Pyjamas, odds 9.00
asd