Cristiano Ronaldo

Odds: Cristiano Ronaldo scorer i gennemsnit over 1 mål per kamp

Da Real Madrid i tirsdags slog Borussia Dortmund 3-1 på udebane i Champions League-gruppespillet var det verdensstjernen over dem alle Cristiano Ronaldo's kamp nummer 400 for Real Madrid - i kampen mod Borussia Dortmund lave Ronaldo to kasser, og scorede dermed sit klubmål nummer 410 og 411 - og den portugisiske fodboldspiller scorer altså i gennemsnit over et mål per kamp.

Grundet karantæne har Ronaldo være væk, og har ikke kørt så godt for Real Madrid i La Liga, hvor de efter seks runder ligger syv point efter topholdet FC Barcelona, men nu er Ronaldo tilbage, og mon ikke at den næste kamp giver en forventet hjemmesejr.

Søndag den 1. oktober er Real Madrid monsterfavorit til at vinde hjemme mod Espanyol. Bookmakerne giver kun odds 1.10 på hjemmesejr, så det er der ikke meget spil i, men måske en ide at gå efter, at der bliver scoret under 4,5 mål til odds 1.70 hos bet365.

Herunder odds fra 888sport på Ronaldo som målscorer mod Espanyol

Første mål, odds 2.88
Sidste mål, odds 2.88
Scorer i løbet af kampen, odds 1.26
Scorer ikke, odds 3.45

Det går godt i Champions League

De forsvarende Champions League mestre har vundet deres to første kampe i Champions League gruppe H. Ronaldo har sat bolden i netmaskerne hele fire gange, og det har han nok planer om at gøre igen i næste kamp.

Tirsdag den 17. oktober tager Los Blancos på hjemmebane imod Tottenham. Bookmakerne giver ikke udeholdet Spurs de store chancer for at vinde, og bet365 giver hele odds 7.50 på en sejr til Tottenham. Som storfavorit til at vinde kampen giver bet365 odds 1.36 på Real Madrid. Du kan dog pimpe dit odds op til 1.95, såfremt du spiller på at Real vinder halvleg/fuldtid.

Der er endnu ikke odds på Ronaldo som målscorer, men de kommer nok op en af dagene, så tjek 888sport  eller bet365  en af dagene. 
asd