fck vs sheriff

FC København v FC Sheriff: Fristende at spille sejr til Sheriff til odds 5.00

FC København har haft en mildest talt hæslig efterårssæson i Superligaen og de ligger 17 point efter Brøndby på førstepladsen. Det ser heller ikke for godt ud for Ståle Solbakken's mandskab i Europa League, men det kan de danske mestre lave om på torsdag aften, når de tager i mod FC Sheriff fra Moldona. Vinder FC København opgøret mod mestrene fra Moldova, er går de videre fra gruppespillet, og så har Ståle lidt europæisk fodbold at se frem til i det nye år.

Det er dog op ad bakke for FCK. FC Sheriff har endnu ikke tabt i Europa League-gruppespillet i denne sæson, FCK kommer med et
nederlag i bagagen på 1-3 til FC Nordsjælland og det eneste positive, der kan nævnes er, at FC København er sluppet godt fra sine første to hjemmekampe i puljen, der endte 0-0 mod Lokomotiv Moskva og 3-0 mod Fastav Zlin.

Set i lyset af FC Københavns ringe spil i øjeblikket, så er det fristende at spille på sejr til Sheriff Tiraspol til odds 5.00 hos bet365, der har odds 1.80 på hjemmesejr og odds 3.70 på uafgjort. 

Der er som altid et væld af spilmuligheder på kampen, og tror du f.eks. at Benjamin Verbic får banket bolden i kassen i løbet af kampen, så kan du score odds 3.10 på det udfald.

Her odds fra bet365 på torsdagens Europa League kampe:asd