hvid jul

Odds: Tjen penge på en juleaften uden sne

Når man kigger ud af vinduet i disse dage, så er der ikke meget der tyder på, at det bliver en hvid jul med snevejr juleaften.


Ifølge DMI er definitionen på en landsdækkende hvid jul, at mere end 90% af Danmark er dækket af sne den 24. december om eftermiddagen - og snedybden skal være mere end en 1/2 cm. Siden 1900 har der kun været 9 tilfælde med hvid jul og statistisk går der dermed 12-13 år imellem vi får en hvid jul i Danmark, og chancen for hvid jul er kun omkring 8%. I to ud af tre tilfælde er den 24. december om eftermiddagen grå og mild - såååååååå ikke stor sandsynlighed for hvid jul i Danmark.

Tager man ovennævnte statistik i mente, så er det fristende at spille på, om det vil sne juleaften (København - Kastrup Lufthavn) - bet365 giver odds 2.10 på ja, og odds 1.66 på nej.

En frisk tusse på et nej, så tjener du dermed 660 kroner uden at røre en finger - altså hvis det ikke sner juleaften, for så er du i stedet en tusse fattigere. 

Tror du på en juleaften med eller uden sne? Spil her på vejret den 24/12

bet365 har flere specielle odds på events. Du kan f.eks. spille på, hvem der bliver Årets Sportsnavn 2017 eller på hvem, der er Statsminister efter det næste valg - og her ser det ikke godt ud for Lars Løkke der giver odds 3.50, hvor Mette Frederiksen er favorit til posten med kun odds 1.70.

Du kan også spille på om Donald Trump vinder det amerikanske præsidentvalg i 2010, og gør han det, så får du pengene igen 3.25 gange. Du finder de specielle odds under specialvæddemål. 

asd