caroline wozniacki

Odds: Vinder Wozniacki WTA-finalen i Auckland? i

Caroline Wozniacki sluttede 2017 fantastisk, og nu er hun også kommet godt fra start i 2018. Efter på få timer, at have besejret først Sofia Kenin og derefter Sachia Vickery, er Wozniacki nu i finalen i WTA-turneringen ASB Classic i Auckland.

Det blev en lang og hård dag for den danske tennisdarling i New Zealand. I i kvartfinalen slog hun Kenin 4-6, 6-2, 6-4, og to timer efter Sachia Vickery i semifinalen, som Caroline vandt med cifrene 6-4, 6-4.

Efter sejren over Vickery udtalte en udmattet Carloine Wozniacki

- Nu har jeg spillet to kampe på samme dag, og jeg godt mærke, at jeg ikke er 17 år længere.

Det var måske ikke tennis i verdensklasse, der bragte Wozniacki i finalen, hvor hun skal finde det gode spil frem, når hun natten til søndag møder tyskeren Julia Görges. Uanset, at Görges er en utrolig stærk spiller, der har slået Carline flere gange, så har bookmakerne den 27-årige Wozniacki til at vinde året første WTA-turnering i Auckland, New Zealand.

Vi har tjekket bookmakernes vinderodds. Tror du på sejr til Caroline Wozniacki, så du spille det til odds 1.65 hos NordicBet , men en sejr til Julia Görges kan spille til odds 2.32 på leovegas.

Du er masser af forskellige odds på kampen, og selvfølgelig mulighed for at spille live betting.

Kom så Wozzy!
asd