Federico Santander
Foto: fck.dk

Topmotiveret Santander vil ha' en sejr over OB på søndag

På søndag tager F.C. København på hjemmebane i mod OB - og det kører ikke så godt for københavnerne. Ståle Solbakken og mandskab ligger lige nu med 29 point som nummer fem i tabellen, kun et sølle point foran OB på 6. pladsen, og meget langt op til FC Midtjylland, der ligger i spidsen med 50 point, men det skal der ifølge den paraguayanske angriber Federico Sandander laves om på i Parken på søndag. 

fck.dk  udtaler Santander

- Vi skal have nogle sejre, og det starter mod OB på søndag. Vi er alle meget motiverede for at lave en god præstation foran vores fans, og jeg er sikker på, at man vil se et hårdtarbejdende FCK-hold, der gør alt, hvad vi kan for at få en sejr.

Vi er i en periode med mange kampe lige nu, og det er vigtigt at vi har hundrede procents koncentration om hver af dem. Derfor tænker vi hele tiden kun på den næste opgave.

Santander, spillede sin første hele kamp mod FC Midtjylland, siden han kom tilbage fra den skade han fik i august. Han sad også over mod Atlético Madrid, men er nu sulten efter en sejr, og udtaler

 - Det har været godt for mig at komme tilbage i kamp, og min form bliver hele tiden bedre. Jeg har stadig masser af hårdt arbejde foran mig før jeg er i topform, men jeg er på rette vej, og trænerne og sundhedsstaben hjælper mig meget. Jeg er bare glad for, at jeg igen er i stand til at hjælpe holdet i en vigtig tid, og det vil jeg gøre alt for igen på søndag.

Det er altså en topmotiveret Federico Javier Santander Mereles, vi får at se i Parken på søndag, og bookmakeren NordicBet  har da også F.C. København som storfavorit til at vinde kampen. Odds på en hjemmesejr er 1.50, hvorimod, at du kan spille sejr til OB til odds 6.75. Bliver udfaldet af kampen uafgjort, så scorer du odds 4.40 det resultat. 

Har du stadig ikke en konto hos NordicBet, så åbn den her og få 100% op til 1.000 kroner på din første indbetaling.
asd