Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo - kongen af Champions League

Fodboldstjernen Cristiano Ronaldo er kongen af real Madrid, kongen af Champions League og kongen af fodbold.

Med sit ene mål mod Paris Saint-Germain på udebane var Cristiano Ronaldo med til at sende den franske storklub ud af Champions League, og samtidigt tangerede Ronaldo hollænderen Ruud van Nistelrooys rekord i Manchester United med scoringer i ni kampe i træk. Det betyder dermed, at Cristiano kan sikre sig en ny rekord, såfremt han scorer i den første kvartfinale - vi tror på, at vi ser en Ronaldo på toppen i den kamp.

Det 33-årige fodboldikon har scoret ikke mindre en 12 gange i løbet af denne sæsons otte kampe, og det bringer ham op på ialt 117 mål i Champions League, en slat mere end konkurrenten Lionel Messi, der har scoret 98 kasser. Vil Ronaldo slå sin egen rekord for flest scoret CL-mål i en sæson, så skal han dog hive flere mål ud af fodboldstøvlen - i sæsonen 2013/2014 scorede måltyven 17 mål, og den rekord holder endnu.

Vi glæder os til at se bookmakernes odds på, om Ronaldo scorer i sin næste CL-kamp. Indtil da må du nøjes med at spille på dagens kampe, hvor 888sport  har følgende odds:

Manchester City - Basel
1: 1.18
X: 7.50
2: 18.00

Tottenham - Juventus
1: 2.23
X: 3.40
2: 3.40

Åbn din konto hos 888sport nu, og få din velkomstbonus på 100% op til 1.000 kroner. 
asd