vild med dans

Bettingskandale i Vild med Dans: Revisor sigtet af politiet

Man fristes til at sige, at hvor der kan svindles, der svindles. Nu er der igen en svag sjæl, der er taget i svindel - denne gang er det en revisor fra Odense, der er sigtet af politiet for overtrædelse af loven om forretningshemmeligheder. Revisoren, der har været med til at kontrollere seernes stemmer i underholdningsprogrammet Vild med Dans, brugte sin viden til at oddse på udfaldet af resultatet af stemmerne. 

Svindlen har stået på igennem flere år, men i onsdags klappede fælden, da han blev sigtet af politiet, det skriver Ekstra Bladet.

 - Jeg kan bekræfte, at vi har sigtet en mand bosiddende i Odense for overtrædelse af loven om forretningshemmeligheder. Han har udnyttet sin stilling i et revisionsfirma, der arbejder for TV2 og Vild med Dans til at oddse på Vild med Dans hos Danske Spil, siger vicepolitiinspektør Kirsten Vesterby Fischer fra Fyns Politi til Ekstra Bladet.

Det er Danske Spil, der har anmeldt den odenseanske revisor til politiet, da de så et mistænkeligt spilmønster fra hans konto. Det fortæller Danske Spils pressechef, Marie Grabow Westergaard, til BetXpert.

 - Vi har oplevet et mistænkeligt spilmønster på Vild med Dans, og det har vi anmeldt til politiet, siger Danske Spils pressechef.

Læs hele artiklen her på betxpert.dk