Scor odds 5.50 hvis Lars Løkke Rasmussen fortsætter som chefen

Scor odds 5.50 hvis Lars Løkke Rasmussen fortsætter som chefen

Ifølge meningsmålingerne ser det skidt ud for Lars Løkke Rasmussen i kampen om at blive på posten som chefen for det hele, Danmarks Statsminister. Som det ser ud nu, kommer han og Venstre til at overdrage nøglerne til socialdemokratiets Mette Frederiksen.

Det ser dog også ud som om, at Mette Frederiksen og socialdemokratiet skal bøje sig kraftigt for de radikales krav, for at få deres støtte og dermed stemmer nok til at vælte Lars Lykke Rasmussen. Tror befolkningen på, at Mette kan navigere i alle kravene fra støttepartierne, og tør de give magten til Socialdemokratiet, det må fremtiden vise. En ting er sikkert, de kommende uger står på masser af valgflæsk, tomme løfter og udokumenterede påstande samt nye profiler i TV-debatter i form af Pernille Vermund, Klaus Riskær Pedersen og Rasmus Paludan.

Valgkampen er kun lige gået igang, der er langt til den 5. juni, hvor danskerne skal til urnerne, og omkring 30% af de stemmeberettiget har stadig ikke besluttet, hvor de skal sætte krydset. Der er ikke mange penge i at sætte pengene på Mette Frederiksen som landets nye Statsminister, men overrasker Lars Løkke Rasmussen, så kan du score odds 4.35 på, at han fortsætter på posten. 

Her odds fra bethard

Mette Frederiksen, odds 1.15
Lars Løkke Rasmussen, odds 5.50
Kristian Thulesen Dahl, odds 29.00
Kristian Jensen, odds 29.00
Morten Østergaard, odds 67.00
Soren Pape, odds 67.00
Pia Olsen Dyhr, odds 67.00
Uffe Elbaek, odds 67.00
Pernille Skipper, odds 101.00
Inger Støjberg, odds 126.00
Anders Samuelsen, odds 151.00
Pernille Vermund, odds 151.00

Og hvad med Trump? 

Er du også interesseret i at score lidt mønt på valget i USA, så har bethard følgende odds på, om Donald Trump fortsætter som præsident efter næste valg.

Nej: odds 1.60
Ja: odds 2.20

 

asd