Hvem vinder Champions League i 2020: Find odds på favoritterne
Foto: El Ronzo

Hvem vinder Champions League i 2020: Find odds på favoritterne

Næste sæsons udgave af Champions League står til at blive en af de mest spændende nogensinde, da flere af de helt store topklubber har oprustet henover sommeren. Lad os tage et kig på de største favoritter til at vinde trofæet med de store ører i 2020.

Liverpool
De forsvarende mestre fra Liverpool, med odds 8.00, er et godt bud på et hold, der igen i år må forventes at være med lige til det sidste. Klopps tropper har klaret sig hele vejen til finalen to år i træk, og deres hårde arbejde førte i sidste sæson til en sand forløsning, da Henderson kunne løfte pokalen efter at have slået Tottenham og Eriksen med 2-0 i finalen som skrevet om på https://www.bt.dk/fodbold/. Liverpools stærke fronttrio og deres spillestil gør dem til en meget ubehagelig modstander over to kampe. Her spiller Anfield også en stor faktor, og det ikoniske stadion leverede igen varen i sidste sæson, da Messi og Barcelona blev sendt hjem med en legendarisk 4-0-sejr. Det eneste minus for Liverpools chancer i denne sæson, er klubbens fans, der inderligt ønsker sig en Premier League titel, og det kan vise sig at komme til udtryk, når Klopp skal prioritere spilleminutter senere i sæsonen.

Manchester City
Manchester City er ifølge mange favoritten til at vinde Champions League i 2020 på trods af, at de aldrig har vundet turneringen. Champions League-trofæet er dog klubejernes helt store ønske, og med Guardiola bag roret er alt også muligt. Klubben dominerede fuldstændig England i sidste sæson, hvor de lyseblå gjorde rent hus, og Manchester City blev dermed den første klub nogensinde til at vinde en engelsk treble. Ironisk nok har det været netop engelske hold, Liverpool og Tottenham, der i de seneste to sæsoner har slået City ud i kvartfinalen. Holdets dybde kan dog vise sig at være afgørende i en sæson, hvor Citys altoverskyggende mål må være at vinde Champions League. Holdet er også favorit hos https://www.betfair.com/dk, der udbyder odds 5,00 på Guardiola og City til at vinde.

champions leagueFoto: Ver en vivo En Directo

FC Barcelona
Messi og co. ligner også en stor udfordrer til titlen, og efter sidste sæsons skuffende ydmygelse på Anfield, må der være stor motivation i truppen til at vise hvad de kan. Messi ligner igen manden der skal bære holdet, men han har dog fået nye legemakkere i form af Griezmann og Frenkie de Jong der måske kan give Barca det sidste spark. Derudover rygtes Neymar også tilbage til Barcelona, og hvis det lykkedes Bartomeu at hente brasilianeren ind, vil det blive svært at afskrive catalanerne der har odds 7.00 til at vinde turneringen.

Real Madrid
Real Madrid, med odds 9.00, har også været ude at opruste sig gevaldigt efter en sæson med store skuffelser. Efter tre Champions League-titler i streg smuttede Ronaldo og Zidane, hvilket viste sig at være for meget for los Blancos, der ikke vandt en eneste pokal i sidste sæson. Zidane er dog tilbage, og denne gang med Hazard som ifølge http://sport.tv2.dk/fodbold/ som styrmanden på et hold, der også ligner en seriøs bejler til at vinde.

asd