Odds: Sikker hjemmesejr til Juventus over Bologna  - men scorer Ronaldo
Foto: juvefc.com

Odds: Sikker hjemmesejr til Juventus over Bologna - men scorer Ronaldo

Efter syv kampe i den bedste italienske rækkeSerie A ligger Juventus med 6 sejre, 1 uafgjort og 0 tabte kampe som nummer et - og ifølge bookmakerne ligner det endnu en sejr i weekenden, hvor Juventus på hjemmebane tager imod Bologna, der ligger som nummer 11 med 9 point.

I de seneste fem indbyrdes opgør har Juventus vundet henholdsvis 1-0, 2-0, 2,0, 3:1 og 3:0, så hvis du ønsker at hive odds på 1.39 op for en hjemmebanesejr, så er det måske en ide at spille sejr til Juventus og over 1,5 mål - der giver Bethart odds 1.55.

Med udgangspunkt i, at Juventus er på hjemmebane, og Bologna kun har scoret et mål mod Juventus i de seneste fem kampe, er det også fristende at spille odds 1.97 hos 888sport, på nej til at begge hold scorer.

Cristiano Ronaldo er næsten altid god for et mål - tror du, at Ronaldo scorer i kampen mod Bologna, så giver 888sport odds 1.73 på det - har du set i krystalkuglen, at Cristiano scorer det første mål i kampen, så spil den til odds 3.50.

Bliver fodboldkampen for kedelig, så kan du altid hygge dig på onlinecasino i jagten på at vinde en mega stor jackpot - læs også: Få 30 spins uden indbetaling - spil med om jackpot på 13 millioner kroner
asd