Få odds 15.00 på sejr til FCK over Dynamo Kiev - scorer Lord Bendtner?

Få odds 15.00 på sejr til FCK over Dynamo Kiev - scorer Lord Bendtner?

Ifølge bookmakerne løber FC København ind i et stormvejr, når de i aften på udebane møder Dynamo Kiev i Europa League. Bookmakerne har hjemmebaneholdet som storfavorit til at vinde med odds på omkring de 1.90, mens de fleste bookmakere giver omkring odds 4.40 på en sejr til FC København.

Boost dit odds på sejr til FCK.

Tror du, at FC København overrasker og hiver en sejr hjem, så har Mr Green et godt tilbud. Er du ny kunde, så kan du spille en 50'er på udebanesejr til odds 15:00. Husk - det gælder kun nye kunder, der så også kan glæde sig over en velkomstbonus på 100% kontant ekstra bet.

Målscorer

Har du en ide om, at Nicklas Bendtner scorer i løbet af kampen, så giver Mr Green odds 4.80 på det udfald - tror du han banker det første mål i kampen ind, så kan du score odds 10.00 på det udfald. Du kan også spille på, at Lord Bendtner ikke scorer, og blive belønnet med odds 1.15.

Tjek alle odds på kampen og få din velkomstbonus på Mr Green her

Flere gode kampagner

Der er flere gode tilbud på Mr Green. Lige nu kører kampagnerne 'Win-win med Mr Gren', hvor du kan vinde et fodboldrejsegavekort på 15.000 kroner og 'Et 100% BOOST', hvor du får 100% profitboost på kombinationsvæddemål.

mr green win win
asd