Spil 550 kroner risikofrit på FCK-Dynamo Kiev

Spil 550 kroner risikofrit på FCK-Dynamo Kiev

Torsdag den 7. november tager FC København imod Dynamo Kiev i Parken. I sidste uge endte kampen i Kiev 1-1, og bookmakerne har FC København som lille hjemmefavorit. Er du ny kunde hos betfair, så kan du spille 550 kroner på kampen - helt uden risiko. 

Victor Nelsson går efter en sejr

 - Det er et stærkt hold med gode individualister, som giver os problemer, hvis vi ikke er helt skarpe. Vi gjorde det omvendt rigtigt godt i Kiev og tog fra kampen med en god følelse, som vi tager med ind til den kommende kamp. Vi skal altid gå efter sejren hjemme i København og det gør vi også på torsdag, siger Victor Nelsson, der allerede er noteret for 25 kampe for FCK. Den næste kan blive en af de større:

- Det er nogle specielle aftener, når vi spiller europæisk og jeg glæder mig til at spille foran et forhåbentlig godt fyldt Telia Parken. Det giver os et løft, og jeg føler, at vi står med gode muligheder for at slå dem, hvis vi rammer vores bedste niveau. Vi er FCK, og når vi spiller hjemme i København, så tror vi altid meget på os selv. Jeg glæder mig bare til kampen, siger Nelsson.

1: 2.40
X: 3.0
2: 3.0

Bookmakerne regner ikke med de store målfest i kampen. Betfair giver betfair odds 2.5 på udfaldet over 2,5 mål, men de giver odds 1.55 på under 2.5 mål.

Tror du på, at Nicklas Bendtner scorer i løbet af kampen, så får pengene tilbage 3 gange, hvis det sker.

Har du en bedre fidus til at spille på kampen mellem Real Madrid - Galatasaray, så gælder samme tilbud - spil 550 kroner på kampen risikofrit - det gør du her!

Åbn din konto her, og spil 550 på kampen, helt risikofrit!

fck kiev
asd