Odds: Får Ronaldo gang i scoringen i Moskva?

Onsdag aften tager Cristiano Ronaldo og Juventus turen til Rusland, hvor de i Champions League møder Lokomotiv Moskva.

Foruden en lang tur til Rusland, så venter der også Maurizio Sarri's hold en svær kamp. For kun to uger siden, da Lokomotiv var på besøg i Juventus, pakkede de spillet
så godt defensivt, at Juventus først i kampens slutface fik scoret og hevet sejren hjem, da, Paulo Dubala på magisk vis scorede i den 77. og 79. minut.

Moskva-giganterne ligger nummer tre i gruppe D med, tre point op til andenpladsen, hvor gruppen toppes af Aletico Madrid og Juventus, der begge har syv point. Lokomotiv startede fint ud med en imponerende 2-1 sejr ude over BayerLeverkusen, men har derefter tabt på hjemmebane til Atletico og uge Juventus, så det r svært at se dem på en plads blandt de sidste 16 hold i CL. 

Hvem scorer?  

I weekendens Seria A kamp mod Torino var det Matthijs de Ligt, der scorede - han er dog ikke med i truppen mod Moskva på grund af en ankelskade - så skal vi ikke snart have Cristiano Ronaldo på måltavlen? 

Ikke overraskende er oddet på at Cristiano Ronaldo scorer relativt lavt, nemlig odds 1.98, hvis Ronaldo scorer i løbet af kampen, og odds 4.10 hvis han scorer kampens første mål. Tror du ikke, at Ronald og får banket bolden i netmaskerne, så kan du spille den til odds 1.72

Paulo scorede to gange på hjemmebane mod Lokomotiv, og tror du på, at han scorer i Moskva, så giver 888sport odds 2.88 på det. Scorer Dybala kampens første mål, så gives der odds 6.40.

Aleksei Miranchuk scorede i Juventus. Scorer han på hjemmebane onsdag aften, får du odds 5.10 på det udfald, og odds 12.00, hvis han scorer kampens første mål.

I kampen i Juventus scorede begge hold, og det gives der odds 1.89 på, og odds 1.87 på at begge hold ikke scorer.

Her odds på kampen 

1: 6.10
X: 4.00
2: 1.64

Se flere odds på kampen på 888sport. Er du n kunde, så venter der dig en velkomstbonus på 100% op til 1.000 kroner på din første indbetaling. Åbn din konto her!