Odds: Bookmakerne tror mindre og mindre på en sejr til Donald Trump - hvad tror du?

Odds: Bookmakerne tror mindre og mindre på en sejr til Donald Trump - hvad tror du?

Det amerikanske folk har valget mellem demokraternes Joe Biden eller republikanernes Donald Trump - nogle vil sige valget mellem pest eller kolera. 

Joe Biden fylder 78 i næste måned, og han i manges øjne en gammel nissse, der måske ikke engang kan være præsident i fire år, såfremt han vinder valget. Donald Trump er 'kun' 74 år, og på trods af, at han er nede med Covid-19, så hævder han at være på toppen, ja endnu 'better than ever'. Det er nok en sandhed med modifikationer, og uanset Trumps helbred, så er han en præsident, der i den grad deler vandene.

Seneste stund fra Trump er, at han har bremset forhandlingerne i Kongressen om en ny økonomisk hjælpepakke grundet coronakrisen. Den pakke lover præsidenten kommer, når han har genvundet præsidentposten. 

donald trump stop forhandlinger

Senere ser det dog ud som om, at Trump fortryder, og twitter:

donald trump stimulus checks
Ingen troede på Donald Trump ved sidste præsidentvalg - men hvor sætter du dine skillinger?

Bookmakeren 888sport har følgende odds på vinder af præsidentvalget:

Joe Biden: Odds 1.85
Donald Trump, Odds 2.65

Log ind på 888sport eller åbn din konto her, hvis du ikke allerede har en

Er du ny kunde, så venter der dig en velkomstbonus i form at et gratis bet på op til 500 kroner, hvis du taber dit første bet. Hvis du vil prøve deres pokerroom, så er velkomstbonussen 100% op til 1.000 kroner. Du kan prøve 888casino med 30 gratis realspin - uden indbetaling.

888sport's generelle vilkår & betingelser er gældende. 18+ | Spil ansvarligt og med måde | StopSpillet: 70 22 28 25 | ROFUS.nuasd