Carlos går den lige vej mod tv

Den mand suger chips til sig, så det er en Nilfisk værdigt. Carlos er på 2. pladsen ved den prestigefyldte Five Diamonds-tunering i Vegas.

Der kun 26 spillere tilbage, og Carlos har 1.500.000 chips foran sig når, han om 12 timer igen skal sætte ved det grønne filt. Og kommer danskeren på Final Table, så er det lig med snurrende tv-kameraer. Det har han aldrig før.

"Ja, det er et nødvendigt onde", siger Carlos, som lige meget hvad der end måtte ske, allerede er sikret 48.000 dollars.

Danskeren har igennem hele turneringen spillet bundsolidt og har støt og roligt rykket op gennem feltet uden de store risici. Tidligere på dagen vandt han dog to coinflips, hvor han var all in, men det er den slags held skal der til, hvis man vil løfte trofæer.

Den vigtigste hånd var dog en af de allersidste. Carlos har på hånden og raiser 40.000. Loi Phan reraiser til 140.000, hvorefter Carlos går all in.

"Da han ikke kalder prompte ved jeg, at det i hvert fald ikke er esserne, jeg er oppe imod, og så var det ellers bare om at se nervøs ud".

Efter en lang tænkepause kalder Loi og viser . Carlos er 80 % favorit, og vinder da også en monsterpulje på 1.400.000 chips. Sådan!

Der er 2 millioner dollars til vinderen, så det bliver spændende at følge Carlos, når han igen går i ringen.

"Ja, det er en ordentlig slat skillinger, og min kæreste er da også allerede i fuld gang med at plage om store julegaver", siger Carlos glad fra sit hotelværelse på Mirage, Las Vegas.