Expekt afholder SM 1. februar

Efter store problemer med deres software, er Expekt nu klar til at afholde de svenske mesterskaber i poker den 1. februar.

Tiden efter indførelse af deres nye pokersoftware har været noget af en blandet fornøjelse for Expekt. Værste dag var da de svenske mesterskaber skulle være afholdt for første gang den 15. december. Her gik serveren ned. Nu prøver Expekt igen 1. februar.
”Vi har haft store problemer med stabiliteten på sitet. Især når der er mange brugere. Det er ikke kun det store antal spillere, der er problematisk, men også alle dem, der ser på og chatter, men det er selvfølgelig noget vores software skulle kunne håndtere,” siger Per Heide fra Expekt.

Der er ellers gode penge at hente med en præmiesum på $500.000 og bounty-præmier, hvis man slår en kendt spiller ud. Selvom det er de svenske mesterskaber, er alle danske Expekt-spillere selvfølgelig velkomne til at deltage.

”Det er en vigtig turnering for os. Derfor vil vi også efterfølgende evaluere hele forløbet grundigt. Og derefter tage de fornødne konsekvenser, hvis det er påkrævet,” siger Per Heide til acemag.dk

Vil i overveje at gå tilbage til Primanetværket?
”Det har jeg ingen kommentarer til, men jeg vil ikke udelukke noget,” siger Per Heide