4 millioner læsere dagligt

Daniel Negreanu ligger ikke bare  i front på pokerbordet. Også online sætter den karismatiske pokerspiller nye standarder for sporten. Negreanus nyhedsbrev bliver nu læst af ca. 4 millioner mennesker og intet mindre end 35 aviser bringer hans klumme “Playing Poker with Daniel”.  I hans nyhedsbrev beskriver Negreanu hvordan man spiller som en ”professionel”.

Det er en klar tendens, at også mere konservative og traditionelle medier har set lyset og behovet for at bringe pokerrelateret stof. For bare nogle år siden var det utænkeligt at aviser som Boston Globe, Seattle Times og herhjemme Berlingske og Ekstra Bladet ville bruge særlig tid på pokerbølgen. Men med tiden, har specielt Skandinaverne vist sig som verdensklasse spillere og resultaterne har bragt den almene interesse op på et hidtil uset niveau. Med interessen fra de store danske medier er, pokersporten blevet et legitimt interessepunkt for mange mennesker og det bliver betragtet som en sport frem for gambling og måske ikke mindst en social begivenhed. En god tendens der burde være med til at fremskynde en mere liberal og balanceret lovgivning.

Også de udenlandske spilselskaber har de sidste par år satset mere og mere markant på det nordiske marked. På bare to år er flere end nogensinde begyndt at spille online poker i Skandinavien end nogen anden sport.